Forside * Nyheder

D-Link snart klar med super router


Snart vil hjemmets vigtigste gadget være din Internet router


D-link introducerer snart DIR-685, som er en alt-i-én router, der har indbygget harddisk og 3,2″ LCD farve skærm.


Udover at være en 802.11n router, der understøtter de nyeste protokoller og hastigheder, så har den også indbygget NAS funktionalitet, der gør det let at dele data på nettet. Den understøtter UPnP video streaming, og har også indbygget FTP server, så man kan dele sine billeder og andre data med familie og venner.


På fronten er der en 3,2″ LCD skærm, der kan vise både billeder og widgets fra f.eks. FACEBOOK og Flickr og dine favorit RSS feeds. Den understøtter alle funtioner fra sitet framechannel.com. Morsomt at man ikke længere skal gemme sin router.


Den har 4 indbyggede Gigabit ethernet porte, ligesom den på WAN siden har Gigabit.


Prisen bliver ca. 2.500,- (US pris: 299.99 USD) og opefter afhængig af den interne harddisks størelse (2.5″ harddisk), men du kan også bruge eksterne USB diske for at udvide kapaciteten yderligere. Læs eventuelt mere her.


Forventet levering: August 2009.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.