Forside Nyheder

Gratis Zaptor – til de heldige 


Opgrader til 6 Mbit, eller mere, og få en gratis ZaptorStofa sætter nu mere skub i digitaliseringen, via en kampagne hvor bredbåndskunder på de lavere internet-hastigheder, kan få en gratis Zaptor-boks ved at sætte lidt mere fart på.Frem til 1. juli kan kunder på StofaNet nu få en gratis digital boks, hvis de vælger at sætte lidt mere fart på deres bredbånds-forbindelse. StofaNet-kunder, som vælger at opgradere deres eksisterende bredbåndshastighed til 6 Mbit eller derover, får simpelthen en gratis Zaptorboks. Også nye StofaNet-kunder, der bestiller 6 Mbit eller mere, får glæde af dette tilbud.


 


Kortbegyr ikke incl.


Med i kampagnen er også seks måneders gratis adgang til FilmPakken Adventure HD ? dog eksklusiv kortgebyr på 375 kroner årligt.


“På denne måde vil vi forsøge at sætte yderligere gang i digitaliseringen og give så mange kunder som muligt glæde af de mange spændende muligheder, digitalt tv byder på,” siger Stofas administrerende direktør, Ole Simonsen.


 


Gratis HD på vej


Stofa mærker nu den stigende interesse for digitalt tv efterhånden som det analoge sluk til efteråret nærmer sig. Det er omkring to millioner fladskærme i de danske hjem og op mod halvanden million af skærmene er HD-Ready ? altså klar til at vise HD. Og til efteråret får danskerne for alvor mulighed for at bruge deres udstyr. Danmarks Radio begynder 1. november gratis at sende den nye historie- og børnekanal, en ny folketingskanal og en separat nyhedskanal i HD-kvalitet.


“Vi forventer, at det vil få mange danskere til at få øjnene op for kvaliteten ved HD ? og dermed også skabe endnu større interesse for film og underholdning i HD-kvalitet. Når man først har set tv i HD, bliver det mere end svært at vende tilbage til den almindelige kvalitet,” mener Ole Simonsen.’


 


Kilde: Stofa pressemeddelelse

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.