Forside * Nyheder

Kort nyt


Samsungs 23″ OLED var en fake


I sidste uge gik der en nyhed verden rundt, om fremvisningen af en ny 23″ OLED fra Samsung, som skulle komme på markedet allerede til næste år. Flere danske medier bragte også den nyhed.


Men senere har det vist sig at være en fake. En misforståelse som opstod, fordi en Samsung PR medarbejder fejlagtigt havde skrevet OLED på skiltet, hvor der kun skulle have stået LED. Altså et LCD-TV med LED backlight.


 


Full HD på mobilen


Det er chipfabrikanten Renesa, der nu baner vejen for Full HD på mobile enheder som mobiltelefoner, medieplayere, GPS mv.


Dekodningschippen SH7370 er den første på markedet, som giver de mobile mulighed for H.264 video med 30 fps (billeder per sek), i 1080P opløsning med 5.1 lyd. Og med direkte tilslutning for en HDMI udgang, vil medieafspilleren kunne tilsluttes et stort display.


Så mangler producenterne blot at løse opgaven, med at lagre mange film – i den kvalitet – på en mobil enhed.


 


Flere kanaler på YouSee StartForfra


Antallet af kanaler som virker med StartForfra tjenesten, hvor en igangværende udsendelse kan startes igen, udvides nu fra 10 til 16.


StartForfra vil fremover virke på DR1, DR2, TV 2, TV 2 Charlie, TV 2 Zulu, TV3, 3+, TV3 Puls, Kanal 4, Kanal 5, 6’eren, Discovery, SVT1, SVT2, ARD og ZDF (de nye er de fremhævede).


StartForfra kan bruges på YouSee digital modtager fra Samsung, både modellen med og uden harddisk.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.