Forside * Nyheder

Linksys dropper Media Center Extendere


Media Centernes “forlængede” arm forsvinder nu fra hylderne.


Media Center Extenderne bruges til at tilgå media centeret trådløst, så man slipper for at have en støjende PC stående ved TV’et. Eller den modsatte vej. Hvis man har et “ægte” passivt kølet media center i stuen allerede, så kan Linksys extenderne bruges til at få adgang til media (Live TV, film, musik, billeder) fra eksempelvis soveværelse, køkken, børneværelse eller kontor.


Linksys dropper nu de extendere, og der lader ikke til at være afløsere på vej. Så media center brugere bliver et produkt fattigere. Linksys DMA2100 var en ren extender, mens DMA2200 også havde en DVD afspiller indbygget.


Hvis du er på jagt efter en af disse extendere, så kan vi som en service oplysning henvise til forhandleren MMVision som har opkøbt et større restlager. Så de er lagervare dér et stykke tid endnu.


Det er også muligt at bruge en XBox360 som Media Center Extender, men den løsning fravælges ofte pga. støjniveauet fra XBox’en.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.