Forside * Nyheder

Løs DAB radio til bilen


Pure Highway DAB radio har enkel montering – som en GPS. Lyden udsendes via bilens FM-anlæg.


PURE har nu lanceret den populære bilradio PURE Highway med DAB herhjemme.


Modellen er ikke ny, PURE Highway var den anden bedst sælgende bilradio i England i 2008, og nu er det danskernes tur til at opleve de mange fordele ved PUREs nye digitale DAB-radio.


PURE Highway er verdens første digitale DAB-radio til bilen, som ikke kræver en kompliceret montering. Pak radioen ud, monter den det ønskede sted i bilen, tænd for den og nyd de mange DAB kanaler.


Den digitale DAB-radio udsender lyden via bilens eksisterende FM-lydanlæg ved hjælp af en diskret DAB-antenne, som fastsættes i forruden. Signalet fanges nemt på FM-frekvensbåndet på samme måde som en almindelig radiostation, og derved kan lyden fra DAB nydes i hele bilen. Derudover kan man tilkoble en iPod eller en anden MP3-afspiller, så det digitale indhold herfra også kan nydes, mens man er på farten.


Radioen er nem at finde plads til, da den kan påsættes vinduet på samme måde som en GPS. Strømmen bliver tilført fra cigarettænderen, og når bilen er slukket fra de to AA-batterier, man kan indsætte. Batterierne giver op til seks timers radio-lytning, og som en ekstra feature har radioen udgang til hovedtelefoner, så den lille radio kan tages med, når man er på gå-ben.


Med radioen kan DAB-entusiaster opleve alle DAB-radioens fordele i bilen, så man aldrig går glip af, hvad der siges i Radioavisen eller i opgøret mellem to rivaliserende fodboldklubber pga. dårlig signalmodtagelse. I radioen sidder også teknologien ReVu?, der giver dig mulighed for at pause og spole tilbage på DAB-kanalerne.


 


Pris og tilgængelighed


Highway er i handlen nu til den vejledende pris af kr. 790,-



Kilde: Pure

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.