Forside * Nyheder

Nevo universal remotes lanceres herhjemme


“NEVO” er nok et nyt navn for de fleste herhjemme, men er allerede etableret i mange andre lande i verden. NEVO ejes af Universal Electronics, som har verdens største database af IR-koder, og som leverer koderne til de fleste andre producenter.


 


Udfordringen


Så godt som alle husstande i Danmark har samme udfordring, at få styr på junglen af fjernbetjeninger på sofabordet.


Denne udfordring er ikke nem at løse, for der findes tusindvis af forskellige produkter, med hver deres fjernbetjening. Men med NEVO kontrolenheder kan du løse alle udfordringerne på en brugervenlig måde.


Med en Nevo fjernbetjening får du en nem og enkel løsning på dit fjerbetjenings-mareridt. En Nevo fjernbetjening er en overskuelig, lækker kvalitets-fjernbetjening der kan styre såvel alt dit hifi-udstyr som belysning, gardiner og meget mere med blot et tryk på en knap. Med Nevo løsninger kan du betjene udstyr der er gemt i et skab, eller sågar i et andet lokale. En Nevo fjernbetjening programmeres af din AV installatør, og tilpasses dine individuelle behov. Alt du skal gøre er derfor at læne dig tilbage i sofaen og nyde underholdningen!


 NEVO S70


NEVO S70 er topmodellen, der med sin 3,5″ touchskærm giver dig fuldt overblik. Her får du total audio/video kontrol, med adgang til dine digitale medier, samt internet baserede tjenester. Du kan tilslutte IP kamera, så du kan følge børnenes leg i haven eller se hvem der ringer på din dør, samt styre blandt andet lys med Z-wave funktionen.


Her er det fantasien, der skaber begrænsningerne.


Udover infrarød styring har du mulighed for serielstyring (RS232) via Nevo Connect, samt WiFi & Z-wave.


 NEVO Q50


Med sin 2,5″ touchskærm er NEVO Q50 ideel til styring af din hjemmebiograf eller musikanlæg. Du kan betjene dit udstyr direkte med IR eller med 2-vejs RF. Det betyder, at dit udstyr kan gemmes i et skab eller endda stå i et andet rum. Nevo Q50 tilbyder styring via IR eller seriel RS232 i samspil med NevoConnect.


  


Priser  • NEVO Q50 ? Dkr. 5.499,-
  • NEVO S70 ? Dkr. 8.499,-
  • NevoConnect ? Dkr. 1.999,-

 


Debat


For debat om disse produkter, besøg forummet


 
NEVO S70

NEVO Q50


 


Følgende forhandlere er allerede i stand til at tilbyde programmering:  • Lydportalen, Lyngby. Telefon 3995 1122
  • KT Radio, København. Telefon 3331 1440
  • AV Precision, Vejle. Telefon 2635 6189
  • Scala HiFi, Gentofte. Telefon 2659 3974
  • Guldahl El & Data, Horsens. Telefon 5151 2065
  • Martens Light & Design, Ålborg. Telefon 9630 0906

Kilde: Cinevision / Medlyd

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.