Forside * Nyheder

Ny Loewe Connect


Ny Loewe Connect


Loewes medie-tv Connect har i 2008 åbnet dørene til en helt ny tidsalder inden for digital underholdning. Connect har skabt den perfekte og enkle forbindelse mellem forskellige digitale medier ? og -platforme. Connect har siden lanceringen vundet en række teknologi- og designpriser, senest Forbundsrepublikken Tysklands designpris ?Gold?, og er af pressen bl.a. tildelt titlen som “Verdens mest alsidige TV”. Mindre end et år efter lanceringen af den første generation Connect sender Loewe nu anden generation af Loewe Connect på markedet.


Bortset fra det prisbelønnede design er så godt som alting gjort endnu bedre på den nye Connect model. Med 100 Hz teknologien er Connects HDTV-billeder blevet endnu skarpere og billedkvaliteten er højnet betydeligt. Det nye chassis, som Connect er lavet på, har et endnu lavere strømforbrug i standbytilstand og kan desuden indstilles til at køre i eco-mode (energibesparende indstilling). Det er dermed endnu mere miljøvenligt end forgængeren, der allerede er blevet tildelt miljøprisen Focus Green Award. Loewe Connect 37 og 42 Media har tre HDMI-tilslutninger, som giver øget mulighed fortilslutning af perifere devices og multi-funktionel anvendelse. Ny Loewe Connect Media (modellen med mediaplayer) leveres desuden med den nyeste generation af Network Mediaplayer. Dermed er det f.eks. muligt at modtage mere end 12.000 forskellige internet-radiostationer fra hele verden, uden brug af en PC. Ny Loewe Connect Media med DR+ har nu en kapacitet på den integrerede harddisk 250 GB. Det giver optimal mulighed for optagelse af programmer også i HD-kvalitet. Sidst men ikke mindst leveres det nye Loewe Connect tv (i Media/DR+ udgaverne), som standard, på en elegant forkromet bordfod.


Klar til den digitale fremtid ? med Connectivity


Med Loewe Connect henvender Loewe sig til moderne, teknologi interesserede forbrugere. Connect er det perfekte tv til de, der ønsker at udnytte de mange fordele der er, ved ? med Loewe Connectivity -at kunne navigere mellem digitale platforme i en multimedieverden af mobile devices og netværksenheder. Loewe Connect er forsynet med et let tilgængeligt USB-interface for enkel tilslutning af USB-sticks, multikortlæsere, eksterne harddiske og digitalkameraer. En integreret PhotoViewer tillader direkte præsentation af JPEG-digitalbilleder, som diasshow, naturligvis i pragtfuld HDTV-opløsning med billeder i op til 1920 x 1080 pixel. Som alternativ – eller samtidigt – kan der fra USB-lagermediet afspilles musik med fremragende klang.


Foruden tilslutninger til camcorder, DVD-afspillere og spilkonsol har Loewe Connect også en VGA-tilslutning til PC, der tillader visning af f.eks. Powerpointpræsentationer i stort format. PC?er med DVI-udgang, spilkonsoller med HDTV-opløsning eller HD-DVD- hhv. Blu ray playere kan tilsluttes til de tre HDMI-indgange, der findes på tv´et. En kortlæser med standardinterface (CI) muliggør afkodning af programkort til kodede betalingskanaler uden den ellers nødvendige ekstra dekoder. Og endelig kan satellitmodtager (DVB-S) eftermonteres som ekstraudstyr.


Connect Media kan netværksforbindes både via: LAN (kablet), via Powerline (el-nettet) og via WLAN-modul (trådløst). For en enkel interaktiv betjening er ?Network Mediaplayer? integreret i Loewe Connect: Det giver adgang til centralt lagrede digitalbilleder og musik samt videoclips og desuden internetradio. Med Loewes mange betjeningstekniske raffinementer er navigering og søgning gjort så simpel og komfortabel, at det er en sand fornøjelse at gå på opdagelse i sin digitale mediesamling. Og det har ingen betydning, om disse data befinder sig på en PC eller en Mac.


Desuden er det med den nye Network Mediaplayer nu legende let at vælge mellem utallige Internet radiostationer. Til dette formål behøver man ikke hverken en PC eller laptop, men kun fjernbetjeningen Assist. Det er desuden muligt at oprette egne personlige favoritlister på internettet, der automatisk vises på Connect TV’et.


Network Mediaplayer softwareopdateres automatisk via Internettet. Så snart en ny softwareversion er til rådighed, kan den downloades fra internettet med et tryk på en fjernbetjeningstast og installeres automatisk. Komplicerede opdateringer hos forhandleren hører dermed fortiden til.Design


Det nye Loewe Connect fås i tre kabinetfarver og tre skærmstørresler: Henholdsvis 37 og 42 tommers skærmdiagonal for biografoplevelser i stuen. Eller som kompakt version i 32 tommer til mindre stuer og lejligheder. Ny Loewe Connect fås i trendy højglans hvid, elegant sølv og tidløs højglans sort. Den minimalistiske chassisramme på Loewe Connect giver, i alle skærmstørrelser, en slank tredimensionalitet, og de brillante billeder træder uanfægtet i forgrunden. Højttalernes placering i forhold til skærmens afrundede siderammer gør helheden perfekt harmonisk. Loewe Connect er ikke alene omdrejningspunktet for dine digitale medier og dit content. Det er også et eksklusivt designmøbel perfekt forarbejdet, med en masse placeringsmuligheder, der gør det optimalt til din boligindretning.Priser:


NewLoewe Connect Basic, Vejl. udsalgspris fra kr. 17.999,-
New Loewe Connect Media/DR+, Vejl. udsalgspris fra kr. 25.999,-


New Loewe Connect 37/42 er i butikkerne fra april 2009.
New Loewe Connect 32 lanceres i juni/juli 2009.


Kilde: Pressemeddelse – Loewe Danmark

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.