Forside * Nyheder

Nyt HD videokamera fra JVC


Full HD opløsning og 9 megapixel stillbilleder i nyt kompakt videokamera fra JVC


Man behøver ikke gå på kompromis med noget i det nye JVC GZ-X900. Den ultra kompakte sag er en ægte hybrid, som klarer still billeder lige så godt som de bedste still kameraer. Der filmes naturligvis i Full HD opløsning 1920 x 1080, samtidig med video optagelsen kører, kan der tages still billeder i 5,3 millioner pixels. Skydes still billederne separat, kan der optages i 9 millioner pixels, samt op til 15 billeder i sekundet.


Samtidig er det også et af de letteste kameraer, med en vægt på kun 298 gram – og dimensioner som gør, at det er nemt at have med overalt.


  


Super slowmotion


Når man skyder still billeder kan man tage op til 15 billeder i sekundet. Når der filmes, kan det gøres med 10x slowmotion, så en sekvens på 2,8 sekunder gengives på 28 sekunder. Så kan man få alle detaljer med, når ?junior? tager sit første skridt, har skudt sit første fodboldmål ? eller er perfekt til at justere sit swing til golf-træningen!


JVC GZ-X900 lagrer på SDHC hukommelseskort og har 5x optisk zoom.


Kameraet er udstyret med en utrolig følsom optisk billed-stabilisator, som sikrer rolige billeder selv hvis der er zoomet ind. Når der tages still billeder, kan der yderligere anvendes Face Detection, som registrerer op til 16 ansigter, hvorved der automatisk stilles skarp på motivets vigtigste punkter.


Af øvrige ting fremhæver JVC:  • Lækkert og ergonomisk design
  • Laser Touch betjening på siden af skærmen
  • Direct upload til YouTube og iTunes
  • Udvidet software pakke

 


Pris og tilgængelighed


GZ-X900 kommer i butikkerne i løbet af juni måned, og prisen bliver lige under 8.000,- kr.


 Kilde: JVC pressemeddelelse

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.