Forside Nyheder

TDC smelter mobilt og trådløst bredbånd sammen


På en iPhone er det ikke noget man tænker over. Men på en PC er det anderledes – automatisk skift imellem trådløse netværksforbindelser. I takt med at de trådløse mobile bredbånd udbredes, opdager man det uhensigtsmæssige i at PC’en ikke kan udnytte begge netværk på skift helt automatisk, det er enten/eller.


 


Automatisk skift imellem WiFi, 3G og hotspot


TDC lancerer i dag det lille, men vigtige, software ConnectIT, der kan hjælpe de mobile bredbåndskunder med at opnå den bedste forbindelse til internettet. ConnectIT installeres på brugerens bærbare computer og sørger herefter for, at der skiftes automatisk til den mest optimale forbindelse mellem mobilt bredbånd, hotspot og det trådløse bredbånd.


“De fleste er ret ligeglade med teknologien. Det vigtigste for en er, at man har internetadgang. Derfor har vi lavet det lille software ConnectIT, der fra i dag følger med alle vores mobile bredbåndsløsninger. Det betyder, at man som bruger automatisk skifter mellem bredbånd fra fastnettet, mobilt bredbånd og hotspot afhængigt af, hvad der giver den bedste forbindelse. Brugeren skal ikke gøre noget. Ikke andet end at være på nettet,” forklarer koncerndirektør i TDC Privat, Jesper Theill Eriksen.


Det nye sofware vil fremover være en fast del af mobilt bredbånd fra TDC. ConnectIT er det første produkt af sin art i Danmark.


 


Kilde: TDC pressemeddelelse

Annonce:
Forrige artikelOplev fodboldbraget i HD
Næste artikelSpejlrefleks kamera med HD video
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.