Forside Nyheder

Aller ruller tilbage til EDB-priser Classic 


Tekniske fejl på de nye sider for edbpriser, hifipriser m.fl. betyder at de populære prisportater i en periode vender tilbage til det gamle.


Afd.chef IT Online hos Aller, Jens Hummelmose, forklarer:


“Vi har kæmpet med et MEGA memory leak problem, og flere gange troet vi havde det under kontrol. Det har vist sig, at det ikke er tilfældet, og jeg har som ansvarlig for det tekniske her kl. 17.30 besluttet, at vi ruller tilbage til “edbpriser.dk classic”.”, og han fortsætter:


Jeg skal som den første beklage oplevelsen, men som jeg tidligere har skrevet, så har tre 3 dages load- og stresstest ikke vist disse symptomer i hverken beta eller udviklingsmiljø.”

Skiftet til de gamle sider er udført nu, og det vil give udviklerne ro til at udbedre fejlen.


“Vil vil med garanti komme igen med det nye, men vil for at sikre os at det ikke gentager sig, åbne for begge sites i en periode. Dog kan vi naturligvis ikke på stående fod sige, hvornår det bliver. Men vi håber ikke at ventetiden bliver for lang, for søgeoplevelsen på det nye site med FAST er så meget bedre., fortæller Jens Hummelmose til recordere.dk.


Arbejdet med at løse problemerne fortsætter nu i samarbejde med Allers leverandører og teknologipartnere.


 
Kilde: Aller

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.