Forside * Nyheder

B&O fylder lyd i Audi A5 Sportback


 


Let at komme ind i, svær at forlade – Bang & Olufsen udstyrer den nye Audi A5 Sportback


Den perfekte lydoplevelse kombineret med den perfekte køreoplevelse har altid været målet for samarbejdet mellem Audi og Bang & Olufsen. Og endnu engang har de to partnere skabt et nyt unikt lydsystem i en ener af en bil. Den nye Audi A5 Sportback er en 5-dørs coupe og derfor lettere at komme ind i end dens A5 slægtning, men det elegante interiør og den fantastiske lyd fra det integrerede Bang & Olufsen Sound System gør det svært at forlade den igen.


Bang & Olufsen Sound System til Audi A5 Sportback er det seneste i rækken af specialudviklede lydsystemer til Audi, som matcher den enkelte models unikke karakter.


Ligesom forgængerne tilbyder dette lydsystem en kraftfuld ydeevne, integreret betjening og et dynamisk design, som matcher Audi A5 Sportbacks sporty look perfekt.


Musik er en helt central del af det moderne liv. Derfor er god lydgengivelse vigtigere end nogensinde, og her går lydsystemet til A5 Sportback ikke på kompromis. Alle personer i bilen omsluttes af lyden fra de 14 højttalere i lydsystemet, hvis 505 watt fuldender køreoplevelsen på samme måde som de unikke aluminiumsringe i højttalergitrene passer perfekt til A5 Sportbacks smarte interiør.


 


Biograf på hjul


Det er også muligt at se dvd i den nye Audi A5 Sportback. Tilføj Audi MMI Navigation Plus som ekstraudstyr, og få Audi A5 Sportback leveret med en 10 GB jukeboks, en cd- og dvd-afspiller samt en 7″ skærm med høj opløsning. Bang & Olufsens True Image? teknologi forvandler desuden 2.0- og 5.1-stereolyd til perfekt 7.1-kanals surround sound ved at udsende begge lydkanaler til alle bilens højttalere, som hver har sin egen forsinkelse og sit eget lydniveau.


Lydsystemets kvalitet er blevet testet og godkendt af Bang & Olufsens akustiske eksperter, og det er baseret på de samme godkendte teknologier, kompetencer og filosofier som lydsystemet i den eminente Audi A5 Coupe.


Bang & Olufsen familien af kvalitets car-fi systemer har med andre ord fået et nyt medlem.


 Kilde: Bang & Olufsen pressemeddelelse

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.