Forside Styling Layout: Uden komm.

Fælleskøb på kalibrering af LCD TVMange ejere af LCD TV er ikke opmærksomme på de fordele, det kan give at få TV apparatet kalibreret. Derfor tilbydes i samarbejde med AV Precision et Fælleskøb på kalibrering af LCD TV. Så endnu flere kan nyde oplevelsen af alle fordelene.
  • Kalibrering af et LCD fladskærms-tv, med følgende kilder: DVD/HD-DVD/Blu-Ray afspillere, spillekonsoller, TV-signaler og set-top boxe. Kontakt AV-Precision for tilbud på kalibrering af HTPC og scalere.  • Tilbuddet gælder bestillinger lagt til og med 30. juni 2009. Kalibreringerne foretages i juni og juli, med mindre andet aftales.  • Kalibreringen foregår i brugerens hjem, over hele landet (dog kun brofaste øer)  • Pris kr. 2.300,-  (normalpris 2.800 kr)


Fordele ved kalibrering: Ægte, naturlig farvegengivelse. Forbedret gengivelse af detaljer. Forlænget levetid af dit display. Lavere strømforbrug. Større film-nydelse!


 


Se også


Spørgsmål i forummet til dette Fælleskøb
Annonce:


Tilmelding


Flad-TV
mærke/model:

Navn:
Email:
Telefon:
Mobil:
Adresse:
Postnr:
By:
Land:
Noter:


 

Annonce:
Forrige artikelNy prisportal er lanceret
Næste artikelHIFI-, DVD-, SPIL- og EDB-priser.dk relancerer
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.