Forside * Nyheder

HIFI-, DVD-, SPIL- og EDB-priser.dk relancererSPIL-, HIFI-, DVD- og EDBpriser.dk relancerer


Danmarks suverænt største forbrugerelektronik prisguide med godt 1.3 mio. besøgende er netop blevet relanceret natten til onsdag den 3. juni 2009


Efter adskillige år som Danmarks suverænt største prisguide med godt 1.3 mio. besøgende fordelt på de 4 vertikaler (DVD, SPIL, HIFI og EDB) hver mdr., er tiden kommet til en komplet ny state-of-the-art søgeplatform.


Pristjenesten introducerer en redaktionel købsguide, der hver dag bringer produktnære nyheder, anmeldelser og test fra mændenes foretrukne varekategori fra vores mediepartnere. Dertil guides som skal understøtte forbrugerens købsbeslutning og fastholder brugerne længere tid i vores univers. Vi har forsøgt at bevare det bedste fra det gamle site, samt tilføre en masse ny funktionalitet og ikke mindst en top moderne søgeplatform.


EDBprisers mission er uændret. Vi leverer købsparate forbrugere på en stærkt målrettet markedsførings-platform til gavn for vores mange annoncører.


Med ca. 100.000 produkter og over 300.000 priser afspejler vi den danske markedsplads for forbrugerelektronik. Vi repræsenterer 1.3 millioner købsparate besøgende hver mdr. fordelt på over en ½ million unikke brugere. Udover at være Danmarks suverænt største prissammenligningstjeneste er vi også en købsguide, der hver dag bringer produktnære nyheder omkring mændenes foretrukne varekategorier.


Den primære målgruppe er mænd i alderen fra 16-45 år. Vi har mange meget dedikerede brugere med stor interesse for forbrugerelektronik, men er samtidig en bred markedsplads, med alle typer husstande, regioner, indkomstgrupper og uddannelsesniveauer repræsenteret.


EDBprisers.dk besøgende adskiller sig ifølge officielle Gemius tal ikke overraskende ved, at være mere vante til e-handel og produktsøgning på nettet end den øvrige befolkning. Målgruppen er selvsagt meget interesseret i forbrugerelektronik generelt og interesserer sig herunder navnlig for computerspil, film og mobil telefoni samt gadgets.


Check de nye prisguides, tryk på billederne nedenfor: 
Kilde: Aller pressemeddelse

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.