Forside * Nyheder

KF scanAudio flytter til nye lokaler


 


Sidste åbningsdag på den nuværende adresse på Frederiksberg er 20/6. Tøm butikken for demovarer.


KF scanAudio flytter til nye og bedre beliggende lokaler i Charlottenlund. Sidste åbningsdag på den nuværende adresse på Frederiksberg er 20/6. Indtil lukningsdagen vil der være mulighed for at gøre et røver-køb, da butikkens demovarer bliver sat ned med helt op til 70% – hold øje med tilbudssiden på kf-scanaudio.dk 


Forretningen åbner igen medio august i Charlottenlund på Ordrupvej 50. Hvad enten du er til hjemmebio, hifi, “intelligente boligløsninger”, smart design, eller diskrete løsninger, tør jeg godt garantere, at der vil være rig mulighed for at få stimleret
sanserne.


Du kan blandt andet opleve hvordan et intelligent hjem kan opbygges – her er det næsten kun fantasien som sætter grænser. Som det er tilfældet i dag, tilbydes komplet installation af store som små systemer. Betjeningen af det nyindkøbte anlæg kan desuden skræddersyes, så det dækker lige præcis dine behov.


Hjemmesiden og kontakt info forbliver uændret. Hold øje med kf-scanaudio.dk for den præcise åbningsdag i august. Jeg glæder mig til at byde dig velkommen i en ny, flot og spændende butik medio august. Der vil helt sikkert være et par gode åbningstilbud at se frem til.


Rigtig god sommer og på gensyn!


Hilsen
Kristopher Fjeldgaard


KF scanAudio
Pile Alle 53
2000 Frederiksberg


kf-scanaudio.dk – tlf.: 33 31 62 82

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.