Forside Nyheder

Mere om Navigon navigering til iPhone


 


NAVIGON til iPhone nu klar i Apples App Store


Som skrevet forleden, har  iPhone-brugere nu endelig mulighed for at integrere et professionelt og avanceret navigationssystem i deres mobiltelefon.


Først på markedet er NAVIGON, med en løsning baseret på NAVIGONs gennemtestede MobileNavigator. Den første lancering af MobileNavigator til iPhone er den fulde udgave med kort over hele Europa, der også inkluderer NAVIGONs innovative og prisvindende funktioner som Reality View Pro, Vognbaneassistent Pro, Hastighedsassistent samt dag- og nat-mode.


Der følger kort til i alt 40 lande med, og de installeres på telefonen, så det ikke koster dyr mobil datatakst i udlandet at bruge navigeringen.


“Ved at gøre MobileNavigator tilgængelig til iPhone har NAVIGON taget et tigerspring mod et af fremtidens mest interessante markeder ? navigation til mobiltelefoner. Og det ser ud til, at vi har ramt helt rigtigt, for MobileNavigator er allerede et af de mest populære appikationer på App Store”, siger Allan Friis, NAVIGONs Country Manager for Danmark, Norge og Benelux.


Indtil den 30. juni 2009 kan NAVIGON MobileNavigator til iPhone med Europakort købes på Apples App Store til en introduktionspris på 559 kroner, og en udgave med kort over Skandinavien følger snart efter.


Senere på året vil NAVIGON lancere en gratis LITE-version af MobileNavigator til iPhone, som indeholder kort-dataen fra NAVTEQ og interessepunkter, men uden guidefunktioner.


Kilde: Navigon


 


Virker den?


Recordere.dk har kort afprøvet den nye Navigon navigering til iPhone, og nåede frem til disse delkonklusioner:


Selve navigatoren er som det kendes fra Navigon. Samme betjening og nogenlunde samme muligheder. En komplet GPS klar til brug, altså hvis man har en iPhone 3G eller 3GS og 559 kr.


Meget enkel i brug. Yderst nem at betjene pga. kombinationen med Navigons menuer og iPhones berøringsfølsomme skærm. Det går som en leg at omprogrammere den, og finde nye adresser og POI (points of interrest).


Lækkert at have alt-i-et. Altså telefon, mini-computer og nu fuld navigering, i et og samme produkt.


På minussiden bruger det meget strøm på iPhone at navigere, så den skal have strøm i bilen. Den indbyggede højttaler er lige spinkel nok i lyden efter min smag, så der er brug for tilslutning til autoradioen, håndfri sæt eller bluetooth headset for bedre lyd. iPhonen er ikke lige så lysstærk på skærmen som de “store gps”, så i kraftig sollys udenfor kan det være sværere at se skærmen.


Fylder forholdsvis meget i iPhone. Ca. 1,7 GB plads pga. de mange kort data.


Taget i betragtning at man får en komplet GPS, med opdaterede kort over 40 lande i Europa, for kun 559 kr (introduktionspris), så er det jo nærmest et fund for de penge, for ejere af en iPhone.


Udover selve prisen på softwaren, skal lægges udgifter til sugekop eller iPhone holder mv.

Annonce:
Forrige artikelDK4 får ikke plads hos Boxer
Næste artikelCyrus XP forstærkerserie
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.