Forside Nyheder

Navigon klar med iPhone navigation


 


NAVIGON har netop præsenteret den mest avancerede navigations-applikation til iPhone 3G og 3GS, som forvandler telefonen til et førsteklasses navigationssystem. Applikationen bliver lanceret i midten af juni, i både en betalingsversion og en gratis version.


Det er d. 17. juni at Apple frigiver et nyt operativ system til iPhone, som giver mulighed for at den indbyggede GPS kan fungere retningsbestemt, som det kendes fra GPS’er i biler.


Det har fået flere af de kendte GPS fabrikanter til at gøre klar til kamp. Nu skal der vindes kunder på iPhone også.


Så inden måneden er omme, vil ejere af en Apple iPhone få mulighed for at forvandle deres telefon til et førsteklasses navigationssystem. NAVIGON har netop præsenteret den mest avancerede navigations-applikation til iPhone til dato, baseret på NAVIGONs kendte MobileNavigator. NAVIGON har naturligvis integreret softwaren til iPhonens unikke design-løsninger, hvilket blandt andet gør det muligt at bruge applikationen i både portrait- og landscape-mode, hvor billedet automatisk følger med, når man drejer telefonen. MobileNavigator giver også brugeren mulighed for at navigere direkte til en af kontakterne i telefonbogen.“Med det nye styresystem har Apple gjort det muligt at integrere vores navigations-software i de nye iPhones. Med vores mangeårige erfaring med navigation til mobiltelefoner har iPhone-brugerne nu endelig mulighed for at integrere et professionelt og avanceret navigationssystem”, siger Allan Friis, Country Manager for NAVIGON i Danmark, Norge og Benelux.NAVIGONs MobileNavigator-software til Apple iPhone kan downloades i to versioner. Den gratis LITE-version indeholder kortmaterialet fra NAVTEQ og interessepunkter dog uden guidefunktioner. Den fulde MobileNavigator inkluderer NAVIGONs innovative og prisvindende funktioner som Reality View Pro, Vognbaneassistent Pro, Hastighedsassistent samt dag- og nat-mode.NAVIGON MobileNavigator er kompatibel med iPhone 3G og 3GS, der er baseret på Apples nye OS 3.0-software. Prisen for den fulde version af MobileNavigator til iPhone bliver oplyst ved lanceringen på Apples App Store.


 


Video 

 


Kilde: Navigon pressemeddelelse

Annonce:
Forrige artikelOpdateringer til Panasonics blu-ray
Næste artikelBoxer godkendte TV per 11/6-09
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.