Forside * Nyheder

Projektor beslag til nedhængte lofter


Chief?s CMS440 og CMS445 projektor beslag tilbyder en bred vifte af installatør inspireret funktioner, til at løse de vanskeligste problemer installatører er konfronteret med, når der installeres projektorer i nedhængte lofter.


Den unikke løsning, erstater behovet for at montere forlængerrør, fra fast loft, til det nedhængte loft.

Forhindringer – gerne aftrækskanaler eller air condition ? der blokerer vejen fra det faste loft til det nedhængte loft, er ikke længere en forhindring under installationen. Beslaget monteres med en wire løsning som sikrer nem montering, der går fri af ventilationsanlæg, klimaanlæg eller andre forhindringer.


 


Din browser understøtter muligvis ikke visningen af dette billede.Mindre hardware, mere fleksibilitet

Med Chief?s nye loftbeslag er det ikke længere nødvendigt at føre lange faste rør fra nedhængte loft til fast loft. Dette gør hele installationen meget lettere og mere omkostningseffektiv.

Behovet for lange forlænger rør over synligt loft, i ofte ukendt afstand, er ikke længere nogen bekymring. Pakkerne indeholder fire wire på 7.6 meters længde. Disse fastgøres i beslaget og i det faste loft. En installation, der sparer tid og penge.
Fremtidssikret installation

CMS445 beslag giver fri placering af beslag inden for en 600 x 600 mm loft plade. Også efter installation, når projektoren skal erstattes med en anden model og linsen placering har ændret sig. Hurtige justeringer får beslaget til at passe til den nye projektor. Installationen er dermed fremtidssikret. Også hvis det projicerede billede ønskes rykket til siden.


 


Lagring af tilbehør og kabler


Som tilbehør kan der anskaffes opbevaringsbokse til montering af tilbehør og kabler, derved er alt pænt samlet, skjult af syne, over loftet.


 


Pris og tilgængelighed


Beslagene er i handlen. Prisen er ikke oplyst.


Nærmeste forhandler oplyses på tlf. 70 270 715 eller email [email protected]


 


Kilde: Cavea

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.