Forside Nyheder

Sæt GPS tracking på børnene


Hvor er mine børn? Det nye satellitbaserede trackingsystem iNanny family kommer nu på det danske marked.


– GPS giver præcise data om, hvor personen med iNanny family er
– Opholdsarealer defineres helt individuelt


Om det er bekymrede forældre, ejere af kæledyr eller bilejere, og hjemme, på jobbet eller på ferie: Mulighederne er ubegrænsede.


 


iNanny Family


Den 50 gram lette tracking-enhed er på størrelse med en tændstikæske. 


Dens største fordel overfor andre sædvanlige systemer, celleopbyggede positioneringer med mobil-telefoner: GPS-teknologien giver præcise data om, hvor personen med iNanny family er. Med disse funktioner er iNanny family præcis og har en stor fordel overfor alle andre aktuelle systemer på markedet.


På nettet finder forældrene den aktuelle position af deres iNanny family i samme øjeblik, de er logget ind. Ligeledes kan de få oplysninger,
hvilken vej barnet er gået, selvom iNanny ligger i skoletasken, eller er skjult i lommen. Forældrene definerer flere opholdsarealer og
opholdsteder individuelt, og ligeledes følge med i barnets tempo.


Kommer barnet udenfor disse definerede varianter, sendes et signal umiddelbart til en e-mail-adresse og en besked på mobiltelefonen (på
fire telefonnumre, hvis det ønskes). Det samme sker, når barnet sender SOS via en emergencyknap, et signal for livreddende hjælp.
Størst mulig hjælp også når barnet rammes af panik. Endvidere kan iNanny family programmeres på flere ekstra telefonnumre.


Hvis du vil finde din iNanny family, logger du dig ind på websiden for iNanny systemet. På websiden vises det eksakte opholdsted af din iNanny family på et tydeligt kort med adresse, hvilket specificeres af dine kontakt- og instrumentdata.


Er der ikke adgang til internettet, kan informationerne sendes til din mobiltelefon. En tekstmeddelelse (sms) sendes til din iNanny, der sender en besked tilbage med en komplet adresse: gade, husnr, postnr. og by.


 


Pris og tilgængelighed


iNanny family kan købes i Danmark fra juli 2009.


Den koster fra 1.499,- kr. inkl. moms plus gebyr på abonnement i et leje fra 99 ? 199 kr. pr. måned. Denne betaling omfatter unlimited tracking og brug af portal men SMS-beskeder er ikke omfattet.


 


 


 


Specifikationer


Størrelse: 60 x 49 x 18 mm (HxBxT)
vægt: 50 gram
funktionstid:
i standby: op til 5 dage,
med aktiveret lokalisering: min. 48 timer
Akku: Li-Ion 950 mAh
Moduler: Multi-Band GSM/GPRS/A-GPS SiRFstar
Mini USB indgang for batterioplader
Sikkerhedsarealer: defineres frit
Tracking: real-tid
Memory/placeringshistorie: fri definition i dage
Emergency/SOS-funktion: op til 5 telefonumre


Kilde: inanny.dk

Annonce:
Forrige artikelMio GPS giver digitalt TV på farten
Næste artikelDK4 får ikke plads hos Boxer
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.