Forside * Nyheder

Sony lancerer VAIO P-serien i Danmark


VAIO P er let, stilren og ultra bærbar


Nu lancerer Sony en ny VAIO-serie. VAIO P er en yderst let bærbar computer på 638 gram i et smart og slankt format. Trods sine beskedne ydre mål rummer den såvel mobilt bredbånd med 3G, et godt designet tastatur, en lysstærk skærm med høj opløsning og et kraftfuldt indre. Den fås i Danmark i enten en smart rød eller sort farve.


Sony har skabt en miniature pc spækket med stærk funktionalitet – pakket ind i et lækkert, stilrent design. Med sin lave vægt tynger den ikke i tasken, og man kan have det hele med sig på farten, inklusive musik, billeder og film, siger Kasper Thomsen, produktchef hos Sony.


Den smidige størrelse gør VAIO P ideel for alle, som vil blogge eller hurtigt dokumentere ideer. Og den egner sig til både korte ture og lange rejser.


Det ergonomisk udformede tastatur udnytter pladsen maksimalt og gør det nemt at ramme de rette taster. Skærmen er en otte tommers kraftfuld baggrundsbelyst LED-skærm med 1600 x 768 opløsning, så man slipper for hele tiden at skulle scrolle ned. Farvegengivelsen er superb og har lige så skarpe og livagtige farver som VAIO?s X-black LCD.


Når man tænder, vælger man selv, om VAIO P skal starte Windows Vista®, eller om man vil gå direkte på nettet eller til andre af ens favorit­funktioner gennem Sony?s XMB? (XrossMediaBar). Det er den samme brugervenlige grænseflade, som også kendes fra PSP? og BRAVIA? fjernsyn.


Den mobile VAIO Everywair WWAN bredbåndsteknologi og 3G gør, at du nemt kan komme på nettet og surfe. Med GPS kan du hurtigt finde cafeer eller andet, som du leder efter. Trods sit lille format har VAIO P-serien 2GB hukommelse og rummer desuden bluetooth og indbygget webkamera.


VAIO P kommer i danske butikker i juli 2009. Den vejledende udsalgspris (inkl. moms) er 8.000 kroner.
 


Specifikationer

Model


VGN-P21Z


Processor


Intel® Atom? Z520 Processor


Operativsystem


Ægte Windows Vista® Home Premium


Hukommelse


2048MB


HDD


80GB


Skærm


8?? X-black LCD, 1600 x 768 opløsning


Vægt og størrelse


638 g, 12 cm (dybde) x 24,5 cm (bredde) x 1,98 cm (højde)


Øvrigt


WWAN (7.2Mbps HSDPA/2MPbps HSUPA), WLAN 802.11a/b/g/Draft n, Bluetooth®, webbkamera


Kilde – Pressemeddelse Sony

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.