Forside * Nyheder

Telia TV lancerer en Start Forfra service


Telia TV, som er TV via bredbånd, lancerer nu en Start Forfra service.


44 pct. af forbrugerne i Danmark ser aldrig, sjældent eller kun hver anden gang TV-programmerne direkte.


Det viser en trend-analyse, som Telia har gennemført blandt over 10.000 forbrugere i Norden og Baltikum ? herunder over 1.000 danskere.


Det er her at den nye Start Forfra service kommer ind i billedet.


Start Forfra funktionen er bygget ind i fjernkontrollen og konkret betyder det, at kommer man for sent til et TV-program, der er gået i gang, så trykker man blot på ?start forfra?. Der er Start forfra på 12 TV-kanaler, hvor der også kan sættes på ?pause? samt spoles frem og tilbage i programmerne.


 


Øvrige nyheder på Telia TV
 
Fremover får man Zaptor-kanalen med i basis-pakken til 0 kr. Det betyder, at man nu får 17 kanaler med i stedet for 16, når man bestiller sin 10 Mbit bredbåndsforbindelse hos Telia. På Zaptor-kanalen leverer Telia selv indholdet ? eksempelvis er det den kanal som sender landskampen mellem Danmark og Sverige lørdag d. 6/6-09.


Har man som Telia TV-kunde valgt Canal+ pakken får man fremover uden ekstra betaling adgang til mere end 200 film (som løbende udskiftes) i MovieShop. Der er tale om film, som også vises på de almindelige Canal+ kanaler. Men fordelen er, at man kan se dem præcis, når man vil.


 


Kilde: Telia

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.