Forside Nyheder

Batterioplader til elnettet, bilen og USB


 


Varta klar med en ny fleksibel batterioplader.


Har batterierne i det digitale kamera nok effekt til at klare sig gennem sommerferien? Er batterierne i MP3-afspilleren friske nok til at vare hele rejsen? Den nye LCD-oplader fra VARTA svarer på spørgsmål som disse på ti sekunder. Blot indsæt batterierne i laderen. Det nuværende ladeniveau vises på displayet.


Hvis batterierne så har behov for at blive opladet, kan de bare blive i opladeren. De vil være klar til brug igen indenfor to til fire timer.


Opladeren er energieffektiv, og har opnået ENERGY STAR mærket. Adapteren som følger med giver yderligere mobilitet og fleksibilitet overalt, hvor digitale enheder er i brug, fordi opladeren kan anvendes ved at tilslutte cigarettænderen i en bil eller USB-porten på en bærbar computer.


Dens strømforsyning på 100 til 240 volt betyder også, at det kan bruges overalt i verden.


Klarer AA og AAA genopladelige batterier.


Prisen er ikke oplyst.


 
Rejsekammeraten


Den nye Traveller fra VARTA er kompakt, hvilket gør den meget praktisk for hyppigt rejsende. Som noget særligt kan det fremhæves, at stikket på bagsiden kan foldes ind, som gør det muligt at stuve opladeren sikkert og bekvemt væk i en kuffert eller et stykke håndbagage.


Og der er ingen problemer med at klare spændinger fra 100 til 240 V. Med denne kompakte og funktionelle rejsekammerat, kan apparater såsom digital kamera, mini-højttalere el. lign. klare hele turen, selv om du rejser til den anden ende af verden.


Klarer AA og AAA genopladelige batterier.


Prisen er ikke oplyst.


 


Kilde: Aurora Group Danmark

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.