Forside * Nyheder

Disneys nye drengekanal starter d.12/9

    


Disney XD er Danmarks første drengefokuserede ? piger inklusiv ? TV-kanal for børn i alderen 6-14 år.


Disney bliver fyldt med live-action, animationsserier, film af forskellig art samt sportsprogrammer, som alt sammen skal imødekomme drenges lyst til sport, eventyr og humor. 


Casper Bjørner, VP og adm. dir. for Disney Channel Scandinavia, siger:


?Drenge, såvel som piger, stiller ekstremt store krav til deres valg af underholdning. De identificerer sig med komplekse, sammensatte personligheder som uden at være perfekte er smarte, målbevidste og modige. Disney XD vil levere den slags karakterer og historier i et bredt udvalg af formater; animation, live action, spillefilm og sportsprogrammer – og kanalen vil fokusere på kerneværdierne bag præstationer og bedrifter.?


Disney XD er reklamefinansieret, og starter d. 12. september.


 


Kanalen åbner bl.a. med


Disney XD debuterer med Aaron Stone, en egenproduceret live action eventyrserie om Charlie Landers, en teenager, som bliver til en virkelig version af en kriminalitetsbekæmpende spillefigur, han spiller online. Serien har allerede fået rekordhøje seertal i såvel USA som Frankrig.


Disneys største animerede hit Phineas og Ferb dukker op, sammen med det næstmest sete af Disneys børneprogrammer i 2008 Zack og Codys søde. Lanceringsweekenden byder også på de populære familiefilm Ratatouille, Pirates of the Caribbean: Den Sorte Forbandelse og Jump In!


Derudover vil Disney XD lægge hjem til Marvels helt nye animerede serier, Iron Man: Armoured Adventures, komedien Kid vs Kat og det verdensomspændende fænomen Pokémon DP: Battle Dimension.


 


Kilde: Disney

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.