Forside * Nyheder

Mere af SAS-ligaen i HD


To kampe i hver spillerunde produceres i High Definition, og sendes på TV 2 SPORT HD.


Når den danske fodboldsæson fløjtes i gang den 18. juli, er TV 2 SPORT på banen med flere kampe fra SAS Ligaen end nogen anden kanal. Med 99 kampe i løbet af sæsonen tegner TV 2 SPORT sig for halvdelen af den samlede tv-dækning, og som noget nyt bliver to kampe i hver spillerunde også produceret i High Definition og sendt på TV 2 SPORT HD.


Under sloganet ?Vi har hovedet fuld af fodbold – og mest SAS Liga på skærmen? varmer TV 2 SPORT op til en ny sæson med masser af topfodbold. På Danmarks sportskanal får fodboldglade seere ikke alene en indsigtsfuld og dybdegående dækning af SAS Ligaen, men også flere kampe end på nogen anden kanal: Lørdag kl. 17, søndag kl. 16 og mandag kl. 19. Kampprogrammet kan dog variere i enkelte uger, når der spilles f.eks. internationale turneringer.


LørdagsBold og MandagsBold sendes direkte fra stadion med optakt, interviews, reportager og reaktioner fra kampenes hovedpersoner – både på TV 2 SPORT og TV 2 SPORT HD. Tina Müller, Anders Sigdal, Poul Hansen, Jens Jørgen Brinch, Jesper Thygesen og Jesper Sørensen er blandt de kompetente kræfter, der er med til at gøre SAS Ligaen levende på skærmen.


De tre ugentlige live-kampe fra SAS Ligaen suppleres med programmet FodboldForspil, som hver torsdag sætter fokus på både de danske og europæiske fodboldligaer med interviews, analyser, reportager og eksperter i studiet – serveret af blandt andre Claus Elming med høj faglighed og et glimt i øjet. Et must for alle fodboldfans!


“Det faktum at SAS Ligaen nu spredes ud på fire kanaler, har været med til at skabe en vis usikkerhed blandt fodboldfans. Vi bliver dagligt kontaktet af seere, som er i tvivl om, hvor de kan følge deres favorithold. Derfor gør vi nu en ekstra indsats for at informere vores kunder, før sæsonen starter om blot et par uger. Kampagnen signalerer to ting, nemlig at vi har et fantastisk kompetent team af værter, kommentatorer og eksperter, samt at vi er den tv-kanal, der ubestridt har mest SAS Liga på skærmen”, siger TV 2 SPORTs administrerende direktør Claus Bretton-Meyer.


Udover SAS Ligaen har TV 2 SPORT også rettighederne til den næstbedste række, 1. Division, hvorfra der som hovedregel sendes live om lørdagen. Dertil kommer kampe fra Europas mest prestigefyldte klubturnering, UEFA Champions League, samt den nye UEFA Europa League (tidligere UEFA Cup), den franske Ligue 1, den russiske Premier League og stribevis af VM-kvalifikationskampe fra Europa og Sydamerika forud for næste års slutrunde i Sydafrika.


 


SAS Ligaen LIVE på TV 2 SPORT – 1. til 3. spillerunde


Med forhold for ændrede kampe og spilletidspunkter.


Lørdag den 18. juli
16.30 LørdagsBold: Optakt*
17.00 LørdagsBold: FC Midtjylland ? Esbjerg*
19.00 LørdagsBold: Nedtakt*


Søndag den 19. juli
16.00 SøndagsBold: HB Køge – Silkeborg


Mandag den 20. juli
18.30 MandagsBold: Optakt*
19.00 MandagsBold: AGF ? AaB*
21.00 MandagsBold: Nedtakt*


Lørdag den 25. juli
16.30 LørdagsBold: Optakt*
17.00 LørdagsBold: OB – SønderjyskE*
19.00 LørdagsBold: Nedtakt*


Søndag den 26. juli
16.00 SøndagsBold: AaB ? FC Nordsjælland


Mandag den 27. juli
18.30 MandagsBold: Optakt*
19.00 MandagsBold: Randers FC – AGF*
21.00 MandagsBold: Nedtakt*


Lørdag den 1. august
16.30 LørdagsBold: Optakt*
17.00 LørdagsBold: SønderjyskE – Esbjerg*
19.00 LørdagsBold: Nedtakt*


Søndag den 2. august
16.00 SøndagsBold: FC Nordsjælland ? Randers FC


Mandag den 3. august
18.30 MandagsBold: Optakt*
19.00 MandagsBold: AGF – OB*
21.00 MandagsBold: Nedtakt*


*Sendes også direkte på TV 2 SPORT HD.


 


Kilde: TV2 SPORT presse

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.