Forside Nyheder

Microsoft: Ingen Blu-ray til Xbox 360


For tre år siden, annoncerede Bill Gates Xbox 360 HD-DVD drevet på E3, og at Microsoft støttede HD-DVD formatet.


Efter HD format krigen var ovre (og tabt), var der mange spekulationer om at Microsoft ville komme med et Blu-ray drev til Xbox 360. Og nu hvor salget af Blu-ray film stiger (91% i første halvår 2009), så er det oplagt, at Microsoft skulle komme med drevet.


Dette sker ikke. Og for at understrege dette, har en Microsoft talsmand udtalt følgende:


As we have stated before, we have no plans to introduce a Blu-ray drive for Xbox 360. We have a long-standing high definition strategy that runs across gaming and premium content, and it’s a strategy that continues to pay off for us. Today, we offer the largest library of blockbuster games and offer a growing library of nearly 20,000 movies and TV episodes on Xbox LIVE Video Marketplace (more than 5,000 in HD). In addition, people have access to 12,000 films and TV episodes on Netflix Instant watch. And coming this fall, Xbox LIVE will launch digital movies with instant on 1080p HD streaming so you can experience the best video quality with no disc, no download and no delay.


Microsoft satser altså benhårdt på Online streaming, så selvom formatkrigen er ovre, skal det blive spændende og se om folk tager streaming til sig.


 

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.