Forside * Nyheder

Ny controller til Sonos musiksystemer


 


Sonos er klar med deres nye controller, og brugere af iPhone sammen med Sonos vil straks føle sig hjemme.


Sonos laver musiksystemer til trådløs lyd i hjemmet, og den gamle fjernbetjening erstattes nu af denne nye controller. Sonos Controller 200 har en 3,5″ touch skærm (opløsning 640×480 pixels). Der er direkte knapper for mute, volume og zone kontrol nederst under selve skærmen.


Sonos kan også styres af iPhone og iPod Touch, og brugere af den betjening vil nikke genkendende til denne nye fjernbetjening. For skærmbilleder og menuer ligner iPhone applikationen, og betjenes på samme måde.


Controlleren fungerer ved hjælp af radiobølger, og du behøver derfor ikke at have anlægget inden for synsvidde ? Controlleren virker overalt i huset. I forhold til iPhone/iPod, så reagerer Sonos egen controller meget hurtigere, selve skærmen har en højere opløsning, og fjernbetjeningen har større rækkevidde, og ikke mindst: den er altid hjemme. Så selvom Sonos kan betjenes af iPhone/iPod, vil det være en fordel også at have en eller flere controllere i hjemmet.


 Den nye fjenbetjening, Sonos Controller 200 med cradle (holder/lader).


 


Pris og tilgængelighed


Koster kr. 2.699,-


Levering fra ca. 1. august


 Familiebillede af et Sonos grundsystem til to zoner.


 


Specifikationer  • Materiale: Aluminium

  • Skærm: 3,5-tommer touch-screen med VGA-opløsning

  • Størrelse: 7,3 x 11,5 x 1,7 cm

  • Vægt: 190 gram

  • Oplader/holder (cradle) medfølger

 De tre måder at betjene Sonos på. Controller, PC/MAC og iPhone/Ipod Touch.


 


Kilder: Sonos og Hi-Fi Klubben

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.