Forside * Nyheder

Philips TV får EU’s nye miljømærke


Hele 9 ud af 10 Philips-tv får EU?s nye miljømærke


Bæredygtigheden er i top, når det gælder Philips? fjernsyn. Ifølge Philips egen opgørelse, vil hele 90% af deres modeller på det europæiske marked klare kravene til miljømærkatet, som udstedes af European Eco-Labelling Board – støttet af EU. EU?s miljømærkater for tv introduceres i løbet af juli, og de skal gøre det lettere for forbrugerne at vælge grønne og mere miljøvenlige produkter.

Blandt de tv, som har fået mærkatet, er topmodellerne i 9000- og 8000-serierne samt Aurea med LED-lys i rammen. Men også Philips? øvrige serier 7000, 5000 og 3000 har fået mærkatet.

EU?s miljømærkat gives til tv, som har en række bæredygtige detaljer: Blandt andet lavt energiforbrug, lavt standby-forbrug, to års garanti- og reklamationsret, ingen brug af skadelige stoffer samt at tv?et designet med henblik på at så meget som muligt på en nem måde kan genbruges.

Når Philips har fået tildelt EU-miljømærkatet på 9 ud af 10 modeller, skyldes det:  • EU kræver et standby-forbrug på højst 0,30 watt. Hovedparten af Philips tv med miljø- mærkatet har et standby-forbrug under 0,15 watt ? altså 50 % under kravet.
  • Fjernsynene har 2 års garanti- og reklamationsret inden for EU.
  • Fjernsynene indeholder ikke skadeliges stoffer (eksempelvis bly).
  • Philips har designet fjernsynene så delene nemt kan genanvendes/bortskaffes.

 


Kilde: Philips

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.