Forside Nyheder

Walkman synkroniserer nu med iTunes


De nye Sony Walkman er fyldt med funktioner, en af funktionerne er at de nu også kan synkronisere med iTunes.


De hedder WALKMAN E Series, og går Apple i bedene. Udover normal drag&drop overførsler af musik og video, kan de også “lege iPod” og synkronisere med Apple iTunes. Det er især smart hvis der handles meget i iTunes butikken, eller hvis der i forvejen er iPods eller iPhones i hustanden.


De er 9,3mm i tykkelse, og kommer i farverne sort og rød. Skærmen er en QVGA LCD på 2″, som ifølge Sony leverer en flot og detaljerig gengivelse af video og fotos.


Som det kendes fra andre Sony Walkman, er der kælet for lyden via forskellige teknologier. Sony Clear Audio løfter dynamik og detaljer. Clear Stereo øger kanal separationen, imellem højre og venstre kanal. Clear Bass forbedrer bas-gengivelsen, de dybe toner, uden forvrængning.


Der er også en 5-bånds equalizer, for individuel justering. Og en automatik som Sony kalder Dynamic Normalizer, der automatisk justerer volumen på numrene, så de opleves ens i niveau.


Der er FM radio, og der kan optages fra radio blot ved tryk på en knap.


Ekstra batteri levetid. Op til 30 timers musik eller 6 timers video på en opladning.


Skulle være på vej på markedet nu. Pris ikke oplyst.


 


Kilde: Sony

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.