Forside Nyheder

B&O arbejder på forskellige nyheder


Bang & Olufsen har løftet lidt af sløret for, hvilke produkter de pusler med.


Bang & Olufsen har netop præsenteret årsresultatet for regnskabsåret 2008/2009, og det afslørede et underskud på 523 mio. kroner. Lidt dårligere end forventet, men B&O er fortrøstningfulde for de tiltag der allerede er igang.


B&O fokuserer nu på kerneprodukterne, og det betyder færre eksperimenter med sekundære produktgrupper. Dvs. ingen mobiltelefoner og færre gadgets.


Men i forbindelse med pressemødet her til eftermiddag, afslørede adm. direktør i B&O Kalle Hvidt Nielsen hvilke produkter vi vil se fra B&O i den nærmeste fremtid.


 


Nye TV


Der kommer en helt ny familie af TV apparater, med et nyt design. Et af de primære fokus i den nye serie TV, er muligheden for ophæng på væg. Bordfod vil stadig være en mulighed, men nu skal produkterne også kunne hænges op på væggen.


Den nye serie TV vil have integrerede højttalere og surround modul, med forskellige muligheder for digital tunere med HD MPEG-4.


Derudover arbejder B&O på en 55″ version til Beovision 7 serien, som vil være et LCD TV med LED backlight. Det vil være 100/120Hz teknologi, for hhv. almindelig TV og blu-ray. Beovision 7-55 vil få mulighed for en indbygget blu-ray afspiller, udover surround modul, digitale HD MPEG-4 tunere mv.


 


Nyt HiFi 


Der arbejdes også på et nyt produkt, til afspilning af digitalt lagret musik. Det vil kunne linke til BeoSound 5 og BeoMaster 5, og tilbyde internet media og iPod integration.


På højttaler siden arbejdes på en ny subwoofer, med et nyt patenteret design der eliminerer rumlen og vibrationer i omgivelserne. Subwooferen har et tulipanformet design, som vil byde på flere nye placeringsmuligheder, i det  den både kan placeres på gulvet og på væggen.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.