Forside * Nyheder

Nye projektor beslag fra Chief


Chief WM2105 beslaget (billedet ovenfor) er beregnet til “Short Throw” projektorer. Det giver mulighed for vægmontering på en nem måde, i hjemmebiografen eller mødelokalet.


Beslagene har nok en af markedets mest fleksible justeringsmuligheder. Med en teleskopstang, der hjælper med den helt rigtige afstand fra projektor til lærred/interaktiv whiteboard.


Maksimalt udtræk fra væg 137 cm. Projektoren kan højde justeres og på nogen af modellerne kan beslaget også justeres sidevers op til 33 cm.


Kabelføring kan skjules i beslaget. Sortimentet består af 6 modeller.


Levering fra medio september 2009. Prisen er ikke oplyst.


 CHIEF MINI RPA Elite (RSMAU) er en miniature udgave af Chief RPA Elite (RPM) projektor beslag.


Der er en nyudviklet universal projektor adapter, som giver nem adgang til at hægte projektoren af og på, eksempelvis hvis lampen skal skiftes eller filteret renses. Konstruktionen gør samtidig installation og servicering af projektor meget nemmere end hvad der tidligere er set.


Der er de samme indstillingsmuligheder som på de større beslag, trods en størrelse der er næsten halveret i forhold til det originale Elite beslag. Mini RPA Elite beholder sine indstillinger når det nedtages, har skjult kabelføring og kan bære projektorer op til 11,3 kg.


Chief introducerer også et andet mini beslag, Mini RPA (RSAU), som er en mini udgave af deres RPA Series beslag. Mini RPA leveres også med den nyudviklede projektor adapter fra Chief.


Beslagene kan leveres i sort, hvid eller sølv.


Begge beslag kan monteres direkte i loft eller indgå i en installation med forlænger rør, op til 3,7 meter, eller monteres på væg. Alle typer har skjult kabelføring.

Pris og tilgængelighed på mini beslagene er ikke oplyst.


 


Kilde: Cavea

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.