Forside * Nyheder

Opdatering til Navigon MobileNavigator 7


Navigons GPS navigering til mobile enheder har fået en overhaling.


Opdateringen betyder først og fremmest, at brugere med Windows Mobile-baserede PDA?er og smartphones med høj skærmopløsning (HD-display) nu også kan benytte sig af Mobile Navigator. Dette kunne være Sony Ericsson XPERIA X1, HTC Touch HD eller Samsung i900 OMNIA.


Men for eksisterende brugere, med både Windows Mobile og Symbian, byder den opdaterede software blandt andet på en forbedret navigationsoplevelse.


“Ved at tilpasse Mobile Navigator 7 til mobiltelefoner med høj WVGA-opløsning kan vi nu give brugere med højkvalitets-mobiltelefoner et højkvalitets-navigationsprodukt”, siger Allan Friis, Country Manager for Danmark, Norge og Benelux.


Eksisterende brugere med både Windows Mobile og Symbian-styresystem kan selvfølgelig også downloade den opdaterede navigationssoftware, som byder på et udvalg af nye funktioner. Den vigtigste udvikling er softwarens positions-fix via A-GPS (assisted GPS), der giver en hurtigere forbindelse til satellitterne samt en mere driftsikker navigation.


Opdateringen er gratis og findes på NAVIGONs hjemmeside www.navigon.com/mn7
 
NAVIGON MobileNavigator 7 er kompatibel med Windows Mobile, Symbian S60 og iPhone OS 3.0.


Prisen for en ny software er 749 kr. I August fås den dog til kr. 599,- (kampagnepris). Navigon tilbyder 30 dages gratis test af softwaren.


 


Kilde: Navigon

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.