Forside Nyheder

PS3 Slim får bitstream HD lyd


Nu kan HD lyden fra blu-ray filmen også overføres via HDMI (bitstream)


PS3 Slim retter op på en mangel, som mange PlayStation 3 brugere der afspiller blu-ray film fra den, har sukket efter. Nemlig muligheden for at sende lyden via bitstream op til surround receiveren.


Når der afspilles film er der to muligheder. Intern dekodning af lyden eller ekstern dekodning af lyden.  • Benyttes intern dekodning, vil lyden fra lydspor som Dolby True HD, DTS Master HD mv. blive bearbejdet internt i afspilleren og derefter overført med HDMI (PCM) til surround forstærkeren.
  • Benyttes ekstern dekodning, vil lyden blive overført ubehandlet via HDMI kablet, og istedet overlade bearbejdningen til surround forstærkeren. Det kaldes bitstream, ind imellem oversat til bitstrøm på dansk.

Nu har det japanske online magasin AV Watch udsendt et skema, over forskellene imellem PS3 Slim og den gamle model, som viser at Bitstream HD Audio er en af nyhederne.


  


Nyheder i næste firmware (3.00)


Disse nyheder vil gælde både PS3 Slim og de tidligere modeller, da de er en del af den nye software version 3.00.


Indbygget DNLA server for blu-ray, digitalt tv og media lagret på harddisken. Åbner formentlig op for at media kan streames trådløst rundt i hjemmet til TV og håndholdte enheder. Så kræves der blot et TV med DLNA, for at kigge med.


Af øvrige nye muligheder kan nævnes DTCP-IP, som er rettighedsbeskyttelse af indhold via netværk/internet.


Valg af lydspor + undertekster på film hentet fra PlayStation Store.


Simultan lyd. Flere samtidige lydspor kan udsendes hver for sig, via forskellige udgange på PS3. Vi antager at dette kunne være at sende instruktørens kommentarer til filmen ud på stereo udgangen, mens HD lyden fra filmen sendes via HDMI bitstream.


Udvidet internet browser.


 


Kilde: AV Watch

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.