Forside * Nyheder

Sharp TV med indbygget blu-ray recorder


Sharp introducerer 13 nye modeller, der afspiller blu-ray/dvd, og som kan optage HDTV-udsendelser på blu-ray.


De 13 nye TV i Sharp DX-serien spænder over forskellige modeller af fladskærms-tv med skærmstørrelserne 26″, 32″, 40″, 46″ og 52″. Det er 2. generation af DX, som nu bliver endnu mere advanceret end 1. generation.


Det mest iøjnefaldende er nok muligheden for at optage TV-udsendelser på blu-ray, også HDTV udsendelser. Sharp er de første til at tilbyde den mulighed. Udsendelserne kan optages i samme kvalitet som de udsendes. Blu-ray recorderen kan også bruges som almindelig blu-ray og DVD afspiller.


For de større modeller, 40″ og opefter, er der også kommet en ny forbedret billedbehandling, som bl.a. forbedrer oplevelsen når billeder/objekter er i bevægelse på skærmen.


Der er lys sensor og lyd sensor, som kan automatisk kan indstille lys/kontrast og lydstyrke i forhold til omgivelserne.


Der er en TV-guide med live TV, så der kan udsøges et nyt TV-program uden helt at slippe det man kigger med på lige nu. Fra samme kan man også programmere timer optagelser.


Der er internet forbindelse, som kan bruges for adgang til forskellige tjenester til video streaming og video-on-demand, eksempelvis til leje af film.


Tilgængelighed og priser kendes ikke endnu.


 


Kilde: Sharp

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.