Forside * Nyheder

Sonus Faber hos High-Performance Audio


Den italienske højttalerproducent Sonus Fabers produkter fås nu hos High-Performance Audio.


High-Performance Audio skriver:


Sonus Faber er kendt for at gengive musik med en musikalitet som musikken er skabt. Meget hifi-udstyr har en tendens til at skabe sin egen virkelighed, hvorimod Sonus Faber formidler en meget berigende og aldeles troværdig oplevelse. Lyttetræthed er en by meget langt væk…


Mage til delikate højttalere skal man lede længe efter. Sonus Faber hylder de store instrumentmagere fra renaissancen, dels ved at bruge kabinetfilosofier fra eksempelvis musikinstrumentet lutten, men så afgjort også i den tekniske udførelse med massivt træ, op til 16 lag klarlak og et væld af raffinerede detaljer.


Sonus Faber traditionen byder på en lang række ganske anderledes fremgangsmåder, bl.a. er kabinetterne opbygget af små stave i rønnetræ. Små stykker træ har nemlig en høj egenfrekvens, som meget enkelt lader sig kontrollere, modsat store stykker træ som MDF, der desværre har en lav egenfrekvens, som tilsvarende lader sig svært kontrollere.


Modeller som Stradivari, Elipsa og Auditor Elipsa benytter den såkaldte ‘virtuelt uendelige baffel’, hvilket betyder at frontbaflen modsat alle andre højttalere på markedet er meget bred, men afrundet på en måde så den faktisk fortsætter hele vejen rundt til bagsiden.


Sonus Faber traditionen med sine konsekvente produktionsmetoder og store synergi indenfor modelprogrammet gør, at Sonus Faber er et højttalermærke som mange holder sig trofast til i årevis.


Allerede nu kan topmodellen Stradivari demonstreres og indenfor få dage vil flere modeller fra Sonus Faber’s flotte modelprogram være at finde i Bagsværd. Bl.a. væghøjttaleren Auditor M og den nye 3-vejs gulvhøjttaler Liuto, som er en lækker sag udfærdiget i en kombination af sort pianolak og læder. Prisen for et sæt Liuto er blot DKK 31.000,-


Sonus Faber’s omfattende modelprogram spænder over seks gulvhøjttalere fra kr. 14.500 / sæt til kr. 275.000 / sæt, samt seks standerhøjttalere fra kr. 7.500 / sæt til kr. 82.500 / sæt. Derudover omfatter sortimentet en række centerhøjttalere og subwoofere.


  Kilde: High-Performance Audio

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.