Forside Nyheder

Sony planlægger gigantiske memory kort


Næste generation af Sony Memory Stick Pro skal nå 2000 GB i kapacitet.


Det kan godt være, at vi sidder om nogle få år og syntes Sonys nye memory kort er helt normale. Men lige nu virker det gigantisk at tale om tera-bytes (1 TB = 1000 GB) indenfor enkelte flash kort.


Den nye generation af Sony Memory Stick Pro skal nå en størrelse på 2TB (2000 GB) – på et lille kort – og samtidig være i stand til at overføre data til/fra kortet med 60 MegaBytes per sekund (480 Mbit/s).


Udviklingen af de nye “super flash” starter op i år, i et samarbejde imellem Sony og Sandisk. Det er fremtidens kameraer og videokameraer, samt diverse mobile enheder, som Sony forventer om få år kan udnytte den mængde lagerplads.


Den nuværende Memory Stick Pro generation har en øvre begæsningning på 32 GB, så de største af de nye kort vil kunne rumme over 60 gange den størrelse.


Derudover planlægger Sony en ny generation af de mindre Memory Stick HG Micro, hvor hastigheden på overførsler også ventes at nå 60 MegaBytes per sekund, hvilket er 3 gange højere end i dag.


 


Kilde: Sony

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.