Forside * Nyheder

Start forfra bruges mest lørdag


Selvom Start Forfra tjenesterne kan bruges hele ugen, er det mest lørdag aften behovet er der.


Det er Stofa der har undersøgt vanerne for Start Forfra tjenesten, der kan benyttes på i alt 14 danske og udenlandske kanaler på Stofa via Zaptor boksen.


“Og programmerne starter især forfra lørdag aften, fortæller programredaktør hos Stofa”, Martin Sandvad, som har set nøjere på Stofa-kundernes brug af muligheden for at hoppe senere ind i et program.


“Filmen ?Chaos? på TV 2 lørdag den 12. juli blev startet forfra hele 500 gange. Børnene er formentligt blevet puttet sent ? og så er det voksenaften foran fjernsynet. Og med StartForfra behøver forældrene ikke bekymre sig om at gå glip af filmen, hvis en af de små ikke lige kan falde i søvn”, siger Martin Sandvad.


Også fredag aften bruges StartForfra flittigt omkring klokken 19.00, hvor DR viser ?Disneysjov?.


“Det giver lige lidt mere ro på aftensmaden, når man ikke pinedød skal have det hele overstået og slikskålen fyldt op inden klokken 19.00”, siger Martin Sandvad. Han tilføjer, at det ikke kun er børnefamilierne, som har gavn af de nye digitale muligheder.


“Vi kan se, at krimiserien ?En sag for Frost? på TV 2 Charlie blev startet forfra lige knap 300 gange forleden ? så noget kunne tyde på, at de lidt ældre også har taget hul på de digitale muligheder med en Zaptorboks”, siger Martin Sandvad.


YouSee har også en Start Forfra tjeneste.


 


Kilde: Stofa

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.