Forside * Nyheder

Bedre tider på vej


Tallene fra IFA og nye prognoser, tyder på at der nu endelig er bedre tider på vej for branchen.


En ny prognose fra Reuters markedsresearch forudser en årlig vækst på 5% indenfor forbrugerelektronikbranchen i perioden 2009-2012. Dette på verdensplan. USA vil være lokomotivet i selve forbruget, mens selve industrien primært vil ligge i Asien.


Samme meldinger lyder fra Tyskland, hvor fokus har drejet sig om IFA messen og det lokomotiv den er for branchen. Har IFA succes, er det en strømpil for verdensøkonomien, fordi forbrugerelektronikken er blandt de brancher der først rammes i nedgangstider.


Og IFA fik succes i år. Trods et svagt mindre udstillingsareal, var der de samme antal udstillere. Besøgstallet gik op med 8%, men antallet af handlere gik frem med 14%. De handlende udgør omkring halvdelen af de besøgende på IFA, og de indgik tilsammen handelsaftaler for mere end 22 mia. kroner.


Det var også tydeligt at IFA havde mere fokus på handler i år. De lukkede områder til forhandlere og presse fyldte mere på årets IFA udstilling, i forhold til de offentlige arealer. Og det altså med succes.


Så der er lys forude. Nu går det fremad igen.


 


Kilde: forbrugerelektronik.dk

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.