Forside Nyheder

BOXdanmark kaster håndklædet i ringen


Ingen digitalt kabel-tv til de uafhængige kabel-tv udbydere via BOXdanmark.


Selskabet BOXdanmark blev stiftet for godt 2 år siden, som muligheden for at udvikle digitalt TV og digitale TV-bokse, til de uafhængige kabel-tv, fællesantenner, bolignet, boligforeninger, grundejerforeninger mv.


Altså en konkurrent til Stofa, YouSee og Canal Digital, så de uafhængige udbydere kunne fortsætte deres uafhængighed, uden at stå tilbage på de digitale tilbud.


Men her efter godt 2 år er det slut. Selskabet er under afvikling, da medlemmerne/andelshaverne ikke har ønsket at betale for den videre udvikling og drift. Da selskabet ikke er solvent, afvikles det som en konkurs.


 


BOXdanmark skriver


Et rigtigt spændende tiltag fostret af de brugerejede netværk blev til for 2 år siden, da BOXdanmark blev dannet. Der var rigtig stor opbakning til ideen og projektet og et betydeligt antal brugerejede netværk sluttede op om selskabet. Det samme gjorde mange aktører som udgangspunkt også.


BOXdanmark blev fanget i en form for jagten på sin egen hale. Uden aktive kunder, ingen gode priser og uden gode priser, ingen aktive kunder. Kun meget få anlæg valgte aktivt at støtte op om projektet og få leverancer fra BOXdanmark og derved få skabt sin egen operatør, hvor andre hensyn end billigste priser blev tillagt reel vægt.


I dag, 2 år senere, er konkurrencen i mediebranchen aldrig set hårdere. udbuddet af tv-kanaler er aldrig set større og med den igangværende konsolidering i markedet, er der helt nye udfordringer for alle de brugerejede netværk. Det bliver sikkert spændende.


BOXdanmark ønsker alle en god kamp og held i fremtiden.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.