Forside * Nyheder

Canal Digital og YouSee fører an i HD kapløbet


Begge udbydere af tv-signaler kan snart levere hver 13 HD kanaler.


Canal Digital har indgået aftale om de nye DR kanaler, der starter op per 1/11. Det er DR Ramasjang (børn), DR K (kultur/historie) samt DR HD. Sidstnævnte er interessant i forbindelse med HD kapløbet, altså hvilken udbyder af tv-signaler der fører inden for udbuddet af HD kanaler.


Lige nu fører Canal Digital HD kapløbet.


?Vi har markedets største udbud af digitale højkvalitetskanaler i HD-format, og kunderne skal ikke vælge ekstra pakker eller kanaler for at få adgang til HDTV. HD-kanalerne er inkluderet i prisen, således at der ikke kommer ekstra regning eller ekstra besvær. I vores aktuelle tilbud følger oven i købet en HDTV-box med, så det er utrolig enkelt at få adgang til fremtidens tv-format, for de kunder som ønsker at få de flotteste tv-oplevelser ud af deres fladskærm,? fortæller adm. direktør i Canal Digital Jens B. Arnesen.


Men det er virkelig “close race” nu, for YouSee haler ind. Senere på efteråret ser det ud til, at de to kommer til at stå helt lige med hver 13 kanaler.


 Der er store forventninger til DR HD, der ventes at blive den førende HD kanal herhjemme.


?DR HD bliver den eneste danske HD-kanal, som sender 100% HD-materiale. Det vil sige, at alle programmerne på DR HD er optaget i HD-formatet. Derfor giver DR HD seerne helt fantastiske tv-oplevelser med ekstra høj visuel merværdi indenfor genrerne fakta, fiktion og sport, og sender desuden de flotteste produktioner fra DR1 og DR2, så danskerne kan opleve f.eks. de store dramaserier fra DR1 i HD-kvalitet. DR HD er for dem, som virkelig vil have noget ekstra ud af fjernsynsoplevelsen,? siger Lars Grarup, mediedirektør i DR.


DR HD vil i første omgang sende hver aften kl. 18-24.


 


Stillingen i HD kapløbet dette efterår 
Canal Digital HD • DR HD (fra 1. november)
 • TV2 Film HD
 • BBC HD
 • Eurosport HD
 • CANAL+FILM HD
 • CANAL+SPORT HD
 • Discovery HD
 • Kanal 5 HD
 • National Geographic HD
 • Animal Planet HD
 • History HD
 • VOOM HD
 • Silver HD

YouSee HD • DR HD (fra 1. november)
 • TV2 Film HD
 • BBC HD
 • Eurosport HD
 • CANAL+FILM HD
 • CANAL+SPORT HD
 • Discovery HD
 • Kanal 5 HD
 • National Geographic HD
 • Animal Planet HD (på vej)
 • Nat Geo Wild HD (på vej) 
 • MTV HD
 • TV 2 SPORT HD


Kilder: Canal Digital og YouSee

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.