Forside Produkter HiFi & Surround

Introduktion til Sherwood


Sherwood BDP 6003 blu-ray afspiller – Tryk på billedet for et større


 Distributøren hififreaks.dk giver følgende introduktion til Sherwood produkterne:


 


Bedst kvalitet via HDMI med 1080 (1920 pixels x 1080 linjer)


BDP 6003 er skræddersyet til højopløsning sammen med fladskærme, der har HDMI konnektivitet og som understøtter 1080 high definition. Her vil du med en Blu Ray afspiller opleve en kolossal kvalitetsforbedring. Maskinen kan dog også anvendes med mere konventionelle overførselsmetoder såsom composite eller S-video, idet maskinen er velforsynet med konnektivitet. Afspilleren understøtter følgende videoopløsninger : 480 i/p, 576 i/p og 1080 i/p og tilbyder naturligvis tillige opkonvertering af videosignaler via HDMI udgangen.


 


Gode faciliteter


Blu-ray afspilleren er udstyret med et USB stik, således at maskinen kan anvendes sammen med f.eks. USB sticks. Maskinen understøtter videre MP3 formattet via USB. DBP 6003 understøtter ikke USB hubs og DRM, men undersøtter til gengæld videooverførsel via Composite video, S-video, Component video og naturligvis HDMI, hvorved konnektiviteten sikrer, at maskinen kan tilsluttes til ældre fladskærme også og ligeledes er bagudkompatibel med ældre DVD skiver og CD?er, men den inddiskutable bedste kvalitet opnås selvsagt via HDMI udgangen med benyttelse af BD skiver. DBP 6003 har indbygget ´dekodning´ for Dolby True HD, Dolby Digital Plus og DTS-HD Master Audio og kan håndtere følgende discs : DB-ROM, BD-R, BD-RE, DVD-VIDEO, DVD +-R/RW, MP3CD og DIGITAL Photo CD (JPEG). BDP 6003 er videre naturligvis udstyret med analoge 2 kanals udtag, der kan plugges direkte til en forstærker og herudover naturligvis 5.1 analoge udgange for direkte tilslutning til en A/V reciever, der indeholder tilsvarende indgange og naturligvis både optisk og koaksial digitaludgang. BDP-6003 matcher perfekt med surroundrecieveren RD-7503 til 3.995,-


Sherwood har sat alle sejl for at skabe en reciever i absolut topklasse med RD 7503. I forhold til de billigere modeller er der kræset yderligere for kredsløbene, således at lydkvaliteten når nye højder og den vil uden tvivl kunne tilfredsstille selv den mest krævende entuasiast. I hvert fald skal du stille næsten uforskammede høje krav, hvis denne reciever ikke kan tilfredsstille dig. Recieveren er diskret opbygget og dette er udbredt til ethvert betydeligt område, herunder konverterne (24 bit/192 khz). Resultatet af alle disse bestræbelser på at skabe en drøngod AV reciever, har givet mere en almindelig pote. Recieverens lyd minder til forveksling om den lyd, der kan findes i dedikerede dyre audiofile produkter og dermed er anvendeligheden af denne reciever stort. Når den yderst lave pris samtidigt lægges til grund, er det mere end rimeligt at betegne den som et helt indlysende best buy og dermed fortjener recieveren stor udbredelse.


 Sherwood RD-7503 receiverSherwood RD-7503 receiver 


 


En imponerende palet af tilslutninger


RD 7503 tilbyder iPod konnektivitet og er udstyret med 4 HDMI stik, hvoraf de 3 er indgange og den sidste er en HDMI repeater udgang, der dermed kan forlænge kablet udover kablets fysiske mål. Reciveren indeholder også 4 S-video ind-og udgange ( 3 ind og 1 ud) og hele 4 digitale indgange fordelt på 2 optiske og 2 koaksiale. Derudover er recieveren forsynet med 7 composite ind ? og udgange, heraf 4 indgange og 3 udgange samt 2 component indgange og 1 udgang. Herudover er der naturligvis rigelige audio-indgange og recieveren har direkte 7.1.kanals konnektivitet, således at DVD maskiner, der besidder 6, 7 eller 8 analoge outputs (kodede) kan tilkobles direkte via disse stik. Recieveren er sidst men ikke mindst udstyret med 8 par højttalerterminaler af typen, der kan skrues ordentligt fast, så dine kabler kan få rigtig godt fat og dette sikrer en endnu bedre lydkvalitet.
Masser af HDMI 1.3a


Med 3 HDMI 1.3a indgange og 1 udgang af repeater versionen er du klar til at nyde den forbedrede kvalitet ved HD formatet med dens forbedrede farvedybde og udvidede farverum. Dermed er du klar til endnu bedre oplevelseskvalitet med RD 7503.
7 x 110 solide watt


RD 7503 er en 7.1 kanal surround reciever og tilbyder ægte power via de overdimensionerede strømforsyninger, således at der altid er kraftoverskud til dynamiske lydeksplosioner i filmmaterialer. Dette kraftoverskud udmønter sig videre i, at recieveren på ethvert materiale fremviser en imponerende grad af autoritet. Dette smitter af på den oplevede lyd, der altid fremstår ren, afklaret og med masser af punch og attack. Du kommer derfor ikke til at mangle noget med så fremragende en autoritet og overflod af strømreserver. Recieveren virker simpelthen overlegen i sin omgang med lydmateriale og ligefrem oser af ægte overskud. Tilslutter du tilmed en kvalitets-subwoofer, vil recieveren for alvor vise tænder i det vigtige subbas område. Den vil på overlegen vis fra første færd demonstrere, at Sherwood har styr på det med dybbas på en måde, der stiller mange konkurrenter i et dårligt lys.
Masser af smarte features


RD 7503 tilbyder også mulighed for at tilkoble højttalere, der skal spille i et andet rum. Smart, hvis du gerne vil lytte til f.eks. radio i f.eks. soveværelset, køkkenet eller lignende. Dette endda samtidigt med at recieveren i stuen kører en film. Det er en fed og yderst fleksibel funktion, der øger anvendeligheden betragteligt. Recieveren er udstyret med den smarte óne touch´ optimering til dit rum. Så selv om du ikke aner hvad det går ud på, vil recieveren finde den helt rigtige og optimale lydindstilling til netop din stue via automatisk akustisk kalibrering. Nem og bekvemt og med suveræn lydkvalitet til følge. Den indbyggede konverter er et helt kapitel for sig. Den er en konverter helt på forkant med udviklingen og er en 24 bit/192 khz type med suveræn og finkornet opløsning samt en spillestil, der understøtter og befordrer dynamiske udladninger, så realismen forbliver intakt i dynamiske filmbrag. Recieveren tilbyder naturligvis også iPod docking via digi link systemet, hvorefter du blot forbinder din Sherwood iPod dock til digilink indgangen og dermed efterfølgende kan styre via fjernbetjeningen. En smart udvidet feature, der appelerer til særligt unge mennesker, der i stor stil anvender iPod. Recieveren indeholder hele 7 DSP ´modes´ og har som tidligere nævnt HD dekodning af Blue Ray DVD, således at du kan få fordelene ved det overlegne Blu Ray medie.

Recieveren er det helt oplagte kvalitetsvalg, og tilbyder ikke blot en fantastisk interkonnektivitet, der stort set når hele vejen rundt og dermed sikrer, at stort set alt kan tilsluttes, men tilbyder i særdeleshed en gennemgribende suveræn autoritativ lydkvalitet af næsten audiofil kvalitet. Dermed er RD 7503 en reciever, der mere end fortjener stor udbredelse. Med den lave pris på RD 7503 er recieveren en klar vinder i klassen.


 


Kilde: hififreaks.dk

Annonce:
Forrige artikelSagem DVB-T recorder med 500GB harddisk
Næste artikelViasat ændrer betingelser for TV3 kanalerne
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.