Forside Nyheder

Kort nyt


250GB PlayStation 3 på vej


Hvis du syntes 120GB er for lidt, når PS3 bruges til mediacenter, så er der en ny 250GB version på vej. Selve designet er den nye PS3 Slim udgave, og det tyder ikke på at der er ændret andet end harddisk størrelsen. I England vil den nye blive solgt i pakker, bundles, sammen med højkvalitets spil som Infamous og Unchartered 2, senere blu-ray film som Wolverine og The Dark Knight sammen med en bluetooth fjernbetjening.


 


Over 500.000 TV kan gå i sort


Seneste udmelding fra brancheforeningen indenfor forbrugerelektronik herhjemme, BFE, er at en halv million TV apparater endnu ikke er klar til de nye signaler per 1/11, og derfor kan risikere sort skærm. Hvad angår DR’s nye HD kanal, og de øvrige nye kanaler fra DR som vil sende i MPEG-4, så regner branchen med at der er hele 1,4 mio. TV apparater som endnu ikke er klar.


 


iPhones går mest i stykker


En ny undersøgelse af mobiltelefoners holdbarhed tager udgangspunkt i anmeldelserne til forsikringsselskaberne, og den viser at iPhones anmeldes flest. En af årsagerne er ifølge forsikningsmæglerne V-R Gruppen, som har udarbejdet undersøgelsen for mobilsiden.dk, at mobilen er mere følsom end andre mobiltelefoner i samme prisklasse.


“Den store glasskærm er meget udsat for slag, og mobilens størrelse gør, at den lettere udsættes for vrid-skader på elektronikken, når man sætter sig ned med den i baglommen. Taber man iPhonen er der heller ingen udstående ting, som knapper og taster, som kan tage fra ved et fald”, fortæller Steen Søndergaard til mobilsiden.dk

Annonce:
Forrige artikelRecordere.dk tester Wireless Home Audio
Næste artikelNu åbner AV-Connection i Odense
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.