Forside * Nyheder

Logitech Harmony 700 – din nye fjernbetjening?


Harmony 700 har farveskærm, genopladelige batterier og ét-kliksstyring af aktiviteter.


Logitechs nye universalfjernbetjening, Logitech Harmony 700, får det til at glide enklere med de mange apparater i stuen. Den erstatter op til seks fjernbetjeninger og kommer med farveskærm, genopladelige batterier og ét-kliksstyring af aktiviteter.


 ?Millioner af familier verden over investerer i bedre og bedre systemer til hjemmeunderholdning med fladskærme og andre enheder. Men alle de nye enheder tilføjer endnu en fjernbetjening til sofabordet ? og et ekstra niveau af kompleksitet til det, der skulle have været den rene og skære nydelse,? siger Ashish Arore, vice president og general manager i Logitechs Harmony-forretningsenhed. ?Hvis man har en god håndfuld komponenter og en AV-modtager, er Logitechs nye Harmony 700 den smarteste måde at styre sin opsætning af hjemmeunderholdningsystemet på.?


 


Èt-kliksstyring


Logitechs Harmony 700 er designet sådan, at man hurtigt kan komme til underholdningen ved at trykke en gang på én knap. I stedet for at skulle trykke på en lang række af knapper og at skulle huske rækkefølgen på hvilke der skal aktiveres først, kan man blot trykke på den knap med den handling, man ønsker at udføre fx at ?se DVD?. Så sørger Harmony 700 selv for resten.


 


LCD-skærm med farve


LCD farveskærmen giver adgang til de forskellige underholdningsmuligheder. Hvis man for eksempel ser fjernsyn, kan man se ikoner for de forskellige kanaler, så det er let at hoppe hen til favorit-udsendelsen. Det er ikke nødvendigt huske kanalens nummer eller navigere igennem en lang liste.


 


Genopladelige batterier


Harmony 700 leveres med genopladelige AA-batterier, som kan holde i adskillige uger inden næste opladning. Når det er tid til opladning, forbindes fjernbetjeningen til stikkontakten.


 


Let opsætning


Selve opsætningen sker via computeren, og Logitechs store database over apparater. Der er koder for 250.000 apparater allerede, og nye kommer til dagligt. Så chancen for at fjernbetjeningen kan styre både alle de apparater der er i stuen i dag, og dem i måtte få fremover, er stor.


 


Pris og tilgængelighed


Logitech Harmony 700 forventes i butikkerne her i september.


Prisen er kr. 999,-


 


Kilde: Logitech

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.