Forside Detail

Nu åbner AV-Connection i Odense


 


AV-Connection åbner nyt stort Panasonic Center, kombineret med hjemmebio- og Hi-Fi forretning, i Odense.


Den nye butik på Dalumvej i Odense bliver et mekka inden for Radio/TV, ægte Hifi og hjemmebio folket. Butikken er først og fremmest et stort Panasonic center med et komplet udvalg inden for både Plasma- og LCD TV, Blu-ray afspillere, harddisk optagere, kameraer, mindre stereo- og hjemmebio anlæg fra Panasonic.


Herudover byder AV-Connection på TV og lyd-systemer fra Loewe, alm. små stereo anlæg og op til de helt store high-end anlæg fra bla. Rotel, Yamaha, Marantz, Onkyo, Xindak og McIntosh. Hertil et udvalg af højttalere fra Audio Pro, Jamo, Quad, Canton, Dynaudio og System Audio. Herudover er der et stort udvalg af TV- og møbler, ophæng og TV standere fra bla. Frislev og Vogels.


 


 


 


AV-Connection Odense følger butikken i Sønderborg, dvs. en butik holdt i flot stil med plads omkring tingene, så man kan opleve udstyret i deres rette miljø.


Med små 300 m² fordelt på 2 etager, bliver forretningen i Odense en af de større specielbutikker af sin slags, med masser af demorum og selvfølgelig en rigtig hjemmebiograf til demonstration af en række projektorer, lærreder og ikke mindst surroundanlæg.


 


Åbningstilbud


“Åbningsfesten” varer tre dage, fra torsdag d. 1/10 til lørdag d. 3/10.


Som der hører sig til en god åbningsfest, vil der naturligvis være lidt godt til ganen, masser af spændende produktnyheder, bla. Danmarkspræmiere på de nye System Audio Mantra 60 højttalere, og nogle åbningstilbud der sparker benene væk under de fleste, bla. fra Panasonic, Marantz og Onkyo!


Åbningstilbudende inderholder bla.  42″ Panasonic Fuld HD Plasma TV og populære Onkyo Surround-receivere. Så kom ind i butikken til åbningen og gør en god handel Tilbudende gælder kun ved afhentning i butikken i Odense i åbningsdagene!


Se åbningstilbudene her


 


Adresse


AV-Connection Odense ApS
Dalumvej 9, Dalum
5250 Odense SV


Åbningstiderne er man-tor kl. 10-17:30, fre 10-18 og lør 10-13.


 


Kilde: AV-Connection

Annonce:
Forrige artikelKort nyt
Næste artikelAktiv højttaler med indbygget signal processor
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.