Forside Nyheder

Ny centerhøjttaler fra Majik


 


Scala Hifi skriver:


Centerhøjttaleren Majik 112 fuldender Majik 5.1-højttalersystemet i den populære Majik-serie fra Skotske Linn. Den ser muligvis ud som en ordinær centerhøjttaler, men den indeholder et højst nyskabende design, der gør, at alle i rummet får præcis samme enestående oplevelse.
Majik 112 er en tre-vejs centerhøjttaler, som trods sit kompakte design, leverer usædvalig klar musik og tale. Højttaleren benytter Linn?s 2K array teknologi, som er et aluminiumshus bestående af en diskant og en superdiskant. Teknologien stammer fra Linn’s topmodeller og sikrer en klar gengivelse, der gør enhver musik- og filmoplevelse endnu mere autentisk.


Designet med en bas i den højre side af højttaleren minimerer den akustiske påvirkning og leverer en ensartet, vandret spredning af lyden. Den unikke kombination med Linn?s 2K driver array og den ene basenhed garanterer den samme gode lydoplevelse i hele rummet.


For at skabe et ensartet udtryk – og for at levere en dyb og musikalsk bas i et lille kabinet – er en basrefleksport diskret skjult i den venstre side af højttaleren. Da basporten sidder på forsiden af højttaleren, åbner det op for, at højtaleren kan placeres tæt på væggen, uden det går ud over bassen.


Linn Majik 112 kommer som standard med et passisvt, 3-vejs delefilter og kan bl.a. single, bi- eller tri-wires. For at udnytte dens fulde potentiale er der naturligvis mulighed for at køre den fuldt, 3-vejs aktiv.


Syns- og lydmæssigt matcher Linn’s Majik 112 centerhøjttaler gulvhøjttaleren Majik 140, standerhøjttaleren Majik 109 og subwooferen Majik 126 – alt i alt et uovertruffent system.


  


MålMajik 112 mål: Højde: 169 mm x Bredde: 510 mm x Dybde 176 mm.
Leveres i kirsebær, ahorn, sort ask og hvid.


 Priser (hele serien):


Linn Majik 112 – centerhøjttaler 7.250,-
Linn Majik 140 gulvhøjttalere (sæt) 17.975,-
Linn Majik 109 standerhøjttalere (sæt) 9.150,-
Majik 126 – aktiv subwoofer – stk. 13.500,-
Majik 140 upgrade stand (sæt) 3.750,-
Majik 109 stand (sæt) 1.800,- 


 


Kilde: Scala Hifi pressemeddelelse 

Annonce:
Forrige artikelM&K specifikationer
Næste artikelFælleskøb af Dynaudio Audience 42c
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.