Forside Nyheder

Nye Squeezebox-produkter.


Endelig er der nyt om Logitechs nye netværksafspillere, Squeezebox Touch og Squeezebox Radio.


Logitech Squeezebox Touch
Squeezebox Touch er udstyret med en 4,3? trykfølsom farveskærm. Touch kan derfor betjenes direkte ved at trykke på menuerne, ligesom den kan betjenes med den medfølgende infrarøde fjernbetjening, og naturligvis også er kompatibel med Squeezebox Controller. Når Touch styres med den infrarøde fjernbetjening, forstørres skriften på displayet automatisk, så det kan aflæses på større afstand.


Touch er forsynet med en lyssensor, der automatisk tilpasser displayets lysstyrke til det omgivende lysniveau. Touch har også en infrarød bevægelsessensor, så Touch vågner op når du nærmer dig.Squeezebox Touch er forsynet med en ny DAC, der understøtter afspilning af filer i 24 bit/96 kHz opløsning. Afspilning kan ske fra Mac, PC eller forskellige NAS-servere, men Squeezebox Touch har også indbygget USB-port og SD-slot. Du kan derfor afspille musik fra både diverse USB-drev og SD-kort, ligesom du på skærmen kan få vist billeder fra samme.


Squeezebox Touch afspiller selvfølgelig også musik fra Internet-radiostationer og andre online musikservices, ligesom resten af produkterne i Squeezebox-familien.


Squeezebox Touch kan forbinde til Facebook. Du kan få vist din Facebook-side på displayet, og med det samme sende anbefalinger om spændende musik du hører, til dine Facebook-venner.Squeezebox Touch har en analog RCA-udgang, en digital Toslink-udgang og en digital coax-udgang, ligesom der er minijack-udgang for tilslutning af hovedtelefoner.


Endelig vil der som tilbehør kunne fås et vægbeslag til Squeezebox Touch, hvilket vil være ideelt til montering f.eks. i husets køkken.


Vejledende pris for Squeezebox Touch er kr. 2.299,00. Touch kan leveres i december 2009, men bestilles allerede nu.Logitech Squeezebox Radio
Squeezebox Radio er en ny, lille integreret afspiller, med alle de faciliteter som kendes fra de øvrige Squeezebox-produkter, bygget sammen med to klasse D-forstærkere, en 75 mm bas/mellemtone-enhed og en 20 mm soft dome-diskant. Som det er tilfældet med Squeezebox Boom, leverer også Squeezebox Radio en større lyd en man forventer af en så lille box.


Squeezebox Radio har et 2,4? farvedisplay, der gør det let og overskueligt at manøvrere rundt i enten din egen musik, eller de forskellige Internet-radiostationer eller online-musikservices, med Radio?s indbyggede kontrolhjul. Squeezebox Radio er selvfølgelig kompatibel med Squeezebox Controller, så den også kan styres fra en sådan.


Også Squeezebox Radio kan forbinde til Facebook. Du kan få vist din Facebook-side på displayet, og med det samme sende anbefalinger om spændende musik du hører, til dine Facebook-venner.


Squeezbox Radio har, som noget nyt for Squeezebox-familien, en linieindgang, der passer til de fleste iPods og andre typer mp3-afspillere, så du kan afspille din musik fra din transportable lydafspiller.


Endelig vil der som tilbehør kunne købes en pakke bestående af en infrarød fjernbetjening samt et genopladeligt batteri. Du er derfor ikke altid afhængig af en stikkontakt, men kan tage den spillende Radio med dig, f.eks. ud på terrassen.Vejledende pris for Squeezebox Radio er kr. 1.399,00. Radio kan leveres i september 2009, og kan bestilles allerede nu.


For yderligere information, kontakt StreamTech ApS pr. email, [email protected], eller på telefon 57 84 00 20.

Annonce:
Forrige artikelDel dine gode oplevelser online HD Snap-kamera fra Sony
Næste artikelLIVE: YouSee spørgerunde (afsluttet)
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.