Forside Nyheder

PURE lancerer Sirocco 150


 


Verdens første DAB mikroanlæg til iPhones, men iøvrigt komplet med DAB/FM/CD/SD/USB og iPod dock.


PURE præsenterer verdens første iPhone-kompatible DAB mikroanlæg – Sirocco 150 – et fuldt funktionelt DAB/FM digitalt anlæg, der også giver rig for afspilning fra øvrige kilder som: CD, SD, USB og iPod-dock.


Sirocco 150 er designet helt specifikt til iPod og iPhone.


Sammen med systemet får man også en matchende sort og sølv iPod-dock, som også kan oplade din iPod eller iPhone. Fjernbetjeningen kan samtidig også styre din iPod eller iPhone, og sangtitlerne vil blive vist på Siroccos letlæselige LCD-display.


Colin Crawford, marketingsdirektør, PURE, udtaler: “Interessen for og efterspørgslen på iPhone har været stor, og markedet for mikro DAB-HiFi vokser. Sirocco 150 har netop den integrerede iPod-funktion og -kompatibilitet, som forbrugere i stigende grad har efterspurgt.”


Andre funktioner inkluderer sleep timer og vækkeur, så man selv kan vælge, om man vil vågne til DAB/FM-radio eller en enkel tone. Anlægget spiller med 25 Watt RMS i højttalerne, og har også udgang for hovedtelefoner.


Sirocco 150 gør det muligt at afspille MP3/WMA-filer fra bærbare USB-sticks, SD-kort og cd’er.


 


Pris og tilgængelighed


Sirocco 150 er ude i butikkene nu.


Vejledende pris er kr. 1.999,-


 EcoPlus?


Sirocco 150 er en del af PUREs serie af grønne DAB-radioer, der går under navnet EcoPlus. De har bl.a. et reduceret energiforbrug både i brug og i standby.  Indpakningen er fremstillet af genbrugs- og letnedbrydelige materialer. Størrelsen på pakkerne er også blevet reduceret betydeligt for at mindske de miljømæssige omkostninger ved transportering.


Radioerne i EcoPlus-serien bruger så lidt strøm, når de er tændt, at fire tændte PURE-radioer modsvarer 1 tændt elsparepære. EcoPlus-radioerne bruger mindre end 3.5w, når de er tændt, hvor elsparepærer typisk bruger omkring 13-18w.


Kilde: Selek Danmark

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.