Forside * Nyheder

Sherwood blu-ray+surround får ny distributør


Sherwood BDP 6003 blu-ray afspiller – Tryk på billedet for et større


 


HiFifreaks overtager distributionen af Sherwood i Danmark, og sænker priserne med op til 60% !


Sherwood er måske mest kendte for deres store produktion af hifi udstyr til andre producenter. Således producerer Sherwood til både Pioneer, Marantz, Denon og en mængde andre. Sherwood både udvikler og producerer til et væld af andre hifimærker, hvilket gør Sherwood (og Inkel koncernen som står bag) til en af verdens største hifi producenter. Samtidig har Inkel en ganske stor produktion af deres egne Sherwood produkter.


Som følge af den store produktion og knowhow, er Sherwood i stand til at lave produkter med et højt kvalitetsniveau. Samtidig er produkterne en tand billigere, da man jo virkeligt køber direkte ved producenten. Til gengæld stiller Sherwood meget høje krav til deres egne produkter. Som eksempel er kalibreringssystemet i deres surround recievere det avancerede 3D Trinnow kalibreringssystem, mens hovedparten af konkurrenterne bruger det inferiøre Audyssey 2D system.


 Sherwood RD-5503 receiver


 
Sherwood RD-5503 receiver


 


HiFifreaks introducerer samtidig flere nye modeller, så man fra starten kan købe nærmest alle Sherwood modeller herhjemme.


Priserne har samtidig fået et pænt hug nedad, således f.eks de de surround recievere, RD-5503 der falder fra 2.495,- til 995,- og R-772 der falder fra 4.995,- til 2.395,-


BluRay afspilleren Sherwood BDP-6003 lanceres til 2.995,-


Læs distributørens egen introduktion til Sherwood produkterne her


 
Sherwood RD-7503 receiverSherwood RD-7503 receiver


 Kilde: hififreaks.dk

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.