Forside Nyheder

TDC TV i sort


Et landsdækkende nedbrud ramte fredag aften TDC’s TV kunder.


Undgå sort skærm – Slå til nu!  Sådan markedsføres TDC TV, i forbindelse med det analoge sluk, men fredag aften gik den TV tjeneste selv i sort.


“TDC oplever i øjeblikket et landsdækkende nedbrud på tv. Nedbruddet rammer dele af TDC’s tv-kunder. Der arbejdes på fejlretning”. stod der på TDC’s hjemmeside her fredag aften.


TDC TV er TV via bredbånd, og det var problemer med en DHCP server, som gav TDC kunderne sort skærm landet over. Fejlen opstod omkring kl. 18:15 fredag aften.


“Danskerne ved ikke, at de kan få tv via telefonstikket”, skrev TDC i en pressemeddelelse tidligere i dag. Man fristes til at omskrive det til “Danskerne troede ikke, at de kunne gå glip af tv fra telefonstikket”, for det er da pinligt at TDC TV kan sendes i sort på denne måde, og det over så mange timer.


Først mange timer senere fik de første kunder tv-signalerne tilbage. Kl. 23 havde 25% af kunderne billeder på TV’et igen. Og kl. 00:45, 6½ timer efter nedbrudet, var TDC TV i fuld drift igen.


“Det er ikke noget vi er stolte af”, udtaler presserådgiver Rasmus Windfeld fra TDC til Ekstra Bladet, og siger også: “Vi beklager dybt over for vores kunder”.


I følge TDC var over 100.000 tv-seere ramt af det landsdækkende nedbrud.

Annonce:
Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.