Forside Nyheder

TomTom afslører nye TomTom GO-modeller


Berlin, 3. september 2009 ? TomTom annoncerer i dag nye udgaver af topmodellerne TomTom GO 950 og TomTom GO 750 på IFA-messen i Berlin. De nye modeller kombinerer TomTom?s innovative IQ Routes?-teknologi, stilfuldt design og hurtig ruteplanlægning med en stærkt optimeret brugergrænseflade, der gør GPS?en mere intuitiv og enkel at betjene gennem bedre integration af de mange funktioner.


?Som verdens førende udbyder af navigationsløsninger og digitale kort, skal vi altid være i forreste linje når det kommer til at skabe sikre, faktabaserede navigationssystemer, der giver øget værdi for brugerne,? siger Corinne Vigreux, administrerende direktør, TomTom. ?De nye TomTom GO-modeller er designet med dette for øje. De er hurtige, lette at betjene og reducerer stress ved hele tiden at give overblik over trafiksituationen.?


Hurtige maskiner
De to nye modeller udregner ruten på baggrund af en unikdatabase bestående af data fra mere end 800 milliarder køreture på mere end 15 millioner km vej i 24 europæiske lande. Undervejs holder de nye modeller et skarpt øje med trafikudviklingen ved at kombinere TMC-information (Traffic Message Channel) med IQ Routes-databasen og sikrer derved en fortsat optimering af den oprindelige rute.Miljøvenlige ruter
TomTom GO 950 og 750 er udstyret med en funktion kaldet ?Eco Routes?, der gør det muligt for føreren at vælge den mest miljøvenlige rute og derved aktivt bidrage til at mindske biltrafikkens påvirkning af miljøet.


De nye modeller kommer også med en aktiv holder med integreret TMC trafikinformation. Det betyder at føreren hele tiden opdateres med frisk information om trafiksituationen på den udstukne rute i både ind- og udland. Modsat tidligere kræver dette ikke et særligt kabel sluttet til enheden.


I den nye brugergrænseflade er der også blevet plads til en ny ?Frequent Destinations?-menu, så man både lettere og hurtigere kan vende tilbage til en nyligt besøgt destination. Endelig har de to modeller nu også ?voice command? og ?voice control?, så brugeren kan betjene GPS?en ved hjælp af stemmestyrede ordrer. Denne feature er dog ikke tilgængelig på dansk.


Samarbejde med De Gule Sider og forbedret kortdækning
De nye modeller leveres med præinstallerede POI?s (Points of Interest) fra De Gule Sider, der giver let adgang til et væld af adresser på fx butikker, biografer, hospitaler, golfbaner etc. Samarbejdet med De Gule Sider er helt nyt og blev lanceret i juli 2009 ? det betyder at mere end 17.000 danske destinationer er tilgængelige i de nye GO-modeller.


Modellerne rummer også flere kort end nogensinde før. Således kan man nu også finde vej i Grækenland, Tyrkiet samt på Malta. Også i disse lande gælder TomTom?s Map Share-teknologi, der gør det muligt selv at lave ændringer i sit kortmateriale og dele dem med andre via TomTom HOME.


TomTom GO 950 kommer med præinstallerede kort over USA, Canada og 45 europæiske lande. Modellen er også udstyret med Enhanced Positioning Technology (EPT), der eliminerer signalforstyrrelser ? selv under tunnelkørsel.


TomTom Go 750 kommermed kortmateriale over 45 europæiskelande.


Pris og tilgængelighed
TomTom GO 950 og TomTom GO 750 kommer på markedet i efteråret 2009. Priserne er endnu ikke fastsat.

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.