Forside Nyheder

Definitivt ingen TV3 på Boxer

      


Nogle havde måske håbet til det sidste, men TV3-kanalerne kommer definitivt ikke med i Boxers tilbud.


“Det er definitivt besluttet tidligere på året, og den aktuelle udvikling bekræfter, at TV3-kanalerne ikke skal på Boxer, men ligge på vores egen platform,” bekræfter direktør Kim Poder, Viasat overfor Mediawatch.


Det er ren business. Viasat satser på at Boxer ikke bliver nogen væsentlig aktør, indenfor den nærmeste fremtid. Så de satser på, at afsavnet af Viasat kanalerne kan flytte kunder over på Viasats satellit platform i stedet.


“De nyeste salgstal bekræfter, at Viasat også vinder en god del af de husstande, der lige nu er i markedet for nye modtagemuligheder op til det analoge sluk.”, udtaler Kim Poder til Mediawatch.


Beslutningen er dog ikke mere definitiv, end at hvis Viasats oprustning fejler, og kunderne begynder at skifte til Boxer eksempelvis når deres billige introduktionstilbud fra Viasat udløber, så kan det være der at MTG’s Jørgen Madsen ringer til sin mangeårige, gamle kollega, Boxer-direktør Steen Ulf Jensen, og tilbyder sig.


Men indtil videre – ingen TV3-kanaler på Boxer.


 


Kilde: MediaWatch

Annonce:
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.