Forside Nyheder

Monitor Audio lancerer RX serien


Monitor Audio tager skridtet: Afløseren for den meget populære RS-serie er en realitet.


I følge forhandleren, Tape Connection, er X’et i RX signal for en række banebrydende forbedringer.


Men hvordan forbedrer man så på noget der i forvejen er et scoop til prisen? – man implementerer en række teknologier fra de noget dyrere Gold- og Platinum-series – uden at skele til prisen. Resultatet? – en i for prislejet meget attraktiv højttalerserie.


I følge Tape Connection, så brillierer RX serien med et smukt ydre i ægte træfiner eller højglans lak og en lyd der har udviklet sig i retning af de større “søskende” af samme fabrikat: En naturlig rytmesans og drive – en afsmittende glæde du helt sikkert ikke har oplevet magen til i prislejet. RX-serien fanger dig, river dig med og reflekterer kunstnerens entusiasme på en måde der efterlader dig med lysten til mere!


 


Forbedringerne?


Diskatenheden har fået en nyudviklet membran af en keramisk hærdet aluminium/magnesium legering. Den nye membran er blevet lettere, stivere og præsterer nu en båndbredde helt op til 45kHz – hvilket betyder at dens resonans (egenlyd) ligger betydelig over det hørbare. RX serien top spiller med en befriende fornemmelse af luft og uanstrengt “hul igennem”.


Bas- og mellemtoneenhederne anvender den samme aluminium/magnesiumlegering som diskanten – dels fordi det i Monitor Audios øre er det rigtige materiale, at fremstille membraner af og dels fordi det biddrager til den homogenitet man oplever når man lytter til disse højttalere – alle enheder i højttaleren får samme egenskaber – så højttaleren opleves som én helhed og ikke flere enheder. Lyden opleves ufarvet med stor dynamik. Du lytter til musikken – og ikke højttaleren!


Samtlige enheder i RX-seriens højttalere er monteret, ikke som man plejer med skruer, men med en enkelt bolt igennem højttaleren fra kabinettets bagside. Dette biddrager til konstruktionens stivhed og gør det samtidigt muligt af afkoble enhederne fra kabinettet.


I serien findes også en aktiv subwoofer. RXW-12 er bestykket med en overbevisende 500 Watt klasse D forstærker. Enheden er på 12″ med stor slaglængde. Kampvægten er “beskedne” 22,5 kg!


Frontstoffet på RX-seriens højttalere er diskret fastgjort med magneter anbragt bag fineren – så hører du til dem der foretrækker dine højttalere uden frontstof, skal du ikke længere skæmmes af små plastichuller – fronten på RX-serien prydes kun af enheder og basport!


 


Pris og tilgængelighed


RX-serien kan leveres i ægte valnød, rosennød, sortbejdset eg, naturfarvet eg og i højglans sort og hvid. Serien kan leveres fra ultimo oktober 2009. Du kan allerede nu lytte til RX-1, RX-2 og RX-6 i Tape Connection Århus


Priseksempler:  RX6 eg kr. 3.699/stk, RX6 highgloss hvid kr. 4.299/stk.


Se flere priser hos Tape Connection


 Monitor Audio RX6 i highgloss hvid


Kilde: Tape Connection

Annonce:
Forrige artikelBoxer sparker til priserne
Næste artikelSkift look på TomToms nye begynder GPS
Her på recordere.dk elsker vi en god dialog. Blot det holdes i en pæn tone, uden personhetz og indenfor emnet. Tak fordi du bidrager positivt. Kommentarer modereres.